KRISTINS TOFFIFEE-ESKE

0 1,252

Hvitt og sølv må være en av mine favorittkombinasjoner når det kommer til farger. Hvitt og sølv passer veldig godt til for eksempel bryllup, men kanskje enda bedre til vinter og jul da kombinasjonen minner om snø og is. Fargekombinasjonen hvitt og sølv gir også et svært elegant og stilrent inntrykk. Kristins toffifee-eske i nettopp hvitt og sølv er nydelig og nedenfor kan du lese mer om hvordan hun laget denne. 

Type prosjekt: Eske
Anledning: Jul
Stilart: Elegance
Teknikker brukt: Die Cutting, tørrembossing
Pynt/dekor: Die Cuts, perler
Hovedfarge: Hvitt

1924225-7-1446085856054

Beskrivelse av prosjektet?
Dekorert Toffifee eske.

Hvordan er prosjektet laget?
Her har jeg limt hvit bazzil rundt esken før jeg dekorerte den.

Størrelse på prosjektet?
Esken er ca 4 1/4″ x 7″ og ca 3/4″ høy.

Hva slags materialer er brukt?
Materialene jeg har brukt er, som tidligere skrevet, hvit bazzil og sølvark fra Søstrene Grene. Båndet er en rest fra et tidligere prosjekt. Julestjernen er Tim Holtzs tattered poinsetta tørrembosset med tilhørende embossingfolder. Det øverste panelet har også fått en runde i embossingfolder. Teksten er fra Kaboks, og det samme med skyggen.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Hele prosjektet tok meg ca 3 timer, for har jeg først fått et bilde i hodet, så må jeg få det ut før det bobler over.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Inspirasjonen kom etterhvert etter at jeg hadde fått bestemt meg for fargene, og jeg bare elsker sølv, men det er viktig for meg at det ser klassisk og smakfult ut.


The Paper Crafting takker Kristin for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte eske i magasinet og dersom du vil se mer av det Kristin lager kan du besøke bloggen hennes her: Kreative Kristin

Foto: Kristin
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More