April i Skandinavia

Våren er på vei, og vi funnet noen fakta og satt sammen et “Mood Board” som vi håper kan være til inspirasjon for papirprosjektene du lager i april. Dersom du sender bilder av det du lager er du med i trekningen om en sommerhilsen fra TPC Magazine. 

At det finnes stjernetegn som mer eller mindre samsvarer til hver måned er ganske kjent. Mindre kjent er det kanskje at det finnes månedstener og månedsblomster som hører til hver måned. 

Det er stjernetegnene “Væren” og “Tyren” som gjelder for de som er født i april.

Er man født mellom 21. mars og 20. april er man “Vær”, er man født mellom 21. april og 21. mai er man “Tyr”. Stjernetegn kjennetegnes av symboler som man for eksempel lett kan lage ved hjelp av en elektronisk kuttemaskin og bruke som dekorasjon på kort eller layouts laget til bursdagsbarn i november. Symbolene for “Væren” og “Tyren” ser du nedenfor.

LA DEG INSPIRERE: APRIL I SKANDINAVIA - stjernetegn

LA DEG INSPIRERE: APRIL I SKANDINAVIA - MånedsteinMånedstenen for april er krystall. Dersom man lager bursdagskort i april kan det være en artig detalj dersom man dekorerer kortet med perler/bling som likner krystall og med blomster som likner tusenfryd som er månedsblomsten i april.

LA DEG INSPIRERE: APRIL I SKANDINAVIA - Månedsblomst


STEMNINGSBILDE – APRIL
Vi har satt sammen et stemningsbilde (“Mood Board”) som vi håper kan være til inspirasjon i kortlagingen og scrappingen i april. Stemningsbildet består av både bilder og farger som kjennetegner måneden vi er inne i.

LA DEG INSPIRERE: APRIL I SKANDINAVIA - Mood Board

Dersom du blir inspirert til å lage noe ut fra faktaene om februar eller stemningsbildet vil vi gjerne ha bilder av det du lager innen 1. juni 2020.  Du kan sende inn så mange bilder du vil og vi publiserer disse i TPC Magazine i løpet av juni 2020. Bildene vil også vises fram i galleri på TPCs website. Bildene sender du til editor@thepapercrafting.com – merk e-posten med “April”. 

Alle som sender inn bilder av prosjekter fram til juni 2020 er med i trekningen av en sommerhilsen fra TPC Magazine. Du får et lodd for hvert prosjekt du lager fram til juni. Du kan kombinere denne utfordringen med så mange andre utfordringer du ønsker. 

Kilder: Wikipedia, whocares, families.com, Bergens Tidende
Foto: Optimusius1, Pixabay (Tusenfryd), License: CC0, Public Domain
Nemo, Pixabay (Væren), License: CC0, Public Domain
SeLarin, Wikimedia (Tyren), License: CC BY-SA 3.0
Didier Descouens, Wikimedia (Krystall), License: CC BY 3.0

Harald Groven, Flickr (Henry, påskeskitur), License: CC BY-SA 2.0
AJACS, Pixabay (Epletre), License: Pixabay License
Zauberei, Pixabay (egg), License: Pixabay License
onefox, Pixabay (kylling), License: Pixabay License
cstouten0, Pixabay (tulipaner), License: Pixabay License

MaPhoto (banner, Mood Board, foto av fugl)

 

Translate »