La deg inspirere av august

Den vakre skandinaviske sommmeren er her, og vi håper du vil la deg inspirere av august. Her har vi funnet noen fakta og satt sammen et “Mood Board” som vi håper kan være til inspirasjon for papirprosjektene du lager i august. Dersom du sender bilder av det du lager er du med i trekningen om en julehilsen fra TPC Magazine. 

At det finnes stjernetegn som mer eller mindre samsvarer til hver måned er ganske kjent. Mindre kjent er det kanskje at det finnes månedstener og månedsblomster som hører til hver måned. 

Det er stjernetegnene “Løven” og “Jomfruen” som gjelder for de som er født i august.

Er man født mellom 23. juli og 23. august er man “Løve”, er man født mellom 24. august og 23. september er man “Jomfru”. Stjernetegn kjennetegnes av symboler som man for eksempel lett kan lage ved hjelp av en elektronisk kuttemaskin og bruke som dekorasjon på kort eller layouts laget til bursdagsbarn i juni. Symbolene for “Løven” og “Jomfruen” ser du nedenfor.

August er årets åttende måned og har 31 dager. August er oppkalt etter keiser Augustus.  Månedstenene for august er onyx og peridot, og det kan være morsomt å dekorere bursdagskortene i august med disse stenene. Månedsblomstene i august er valmue og gladioler.


STEMNINGSBILDE – AUGUST

Vi har satt sammen et stemningsbilde (“Mood Board”) som vi håper kan være til inspirasjon i kortlagingen og scrappingen i august. Stemningsbildet består av både bilder og farger som kjennetegner måneden vi er inne i.

Dersom du blir inspirert til å lage noe ut fra faktaene om august eller stemningsbildet vil vi gjerne ha bilder av det du lager innen 1. desember 2020.  Du kan sende inn så mange bilder du vil og vi publiserer disse i TPC Magazine i løpet av desember 2020. Bildene vil også vises fram i galleri på TPCs website. Bildene sender du til editor@thepapercrafting.com – merk e-posten med “august”. 

Alle som sender inn bilder av prosjekter fram til desember 2020 er med i trekningen av en julehilsen fra TPC Magazine. Du får et lodd for hvert prosjekt du lager fram til desember. Du kan kombinere denne utfordringen med så mange andre utfordringer du ønsker. 

Kilder: Wikipedia, whocares, families.com, Bergens Tidende
Foto: Daderot, Wikimedia (Peridot), License: CC0 1.0
Simon Eugster, Wikimedia (Onyx), License: CC BY-SA 3.0
Pharaoh Hound, Wikimedia (Gladioler), License: CC BY-SA 3.0
Gary Houston, Wikimedia (Valmue), License: CC0 1.0
ClkerFreeVectorImages, Pixabay (Løven), License: CC0, Public Domain
Tlust’a, Wikimedia (Jomfruen), License: CC0, Public Domain
Alle andre foto – Marit Pedersen, TPC Magazine

Her finner du artikkelserien “La deg inspirere”: La deg inspirere

Nøkkelord dansk: Lad dig inspirere. Inspiration. Udfordring.
Nøkkelord svensk: Låt dig inspireras. Utmaning.

Translate »