Inspirasjon: La deg inspirere av desember

Mood Board

0 608

Vinteren er kald, men stemningsfull her i nord, og vi funnet noen fakta og satt sammen et “Mood Board” som vi håper kan være til inspirasjon for papirprosjektene du lager i desember. 

At det finnes stjernetegn som mer eller mindre samsvarer til hver måned er ganske kjent. Mindre kjent er det kanskje at det finnes månedstener og månedsblomster som hører til hver måned. 

Det er stjernetegnene “Skytten” og “Steinbukken” som gjelder for de som er født i desember.

Er man født mellom 23. november og 21. desember er man født i Skyttens tegn, mens de som er født mellom 22. desember og 20. januar er “Steinbukker”. Stjernetegn kjennetegnes av symboler som man for eksempel lett kan lage ved hjelp av en elektronisk kuttemaskin og bruke som dekorasjon på kort eller layouts laget til bursdagsbarn i november. Symbolene for “Skytten” og “Steinbukken” ser du nedenfor.


Månedstenen for desember er topas som du ser bilde av til høyre. Dersom man lager bursdagskort i desember kan det være en artig detalj dersom man dekorerer kortet med perler/bling som likner topas og med blomster som likner kristorn eller narsiss som er månedsblomstene i desember.STEMNINGSBILDE – DESEMBER
Vi har satt sammen et stemningsbilde (“Mood Board”) som vi håper kan være til inspirasjon i kortlagingen og scrappingen i desember. Stemningsbildet består av både bilder og farger som kjennetegner måneden vi er inne i.

Kilder: Wikipedia, whocares, families.com, Bergens Tidende
Foto: LesFacettes, Wikimedia (Topas), License: CC BY-SA 3.0
Emilio del Prado, Wikimedia (Kristorn), License: CC BY-SA 2.0
Yair Haklei, Wikimedia (Narsiss), License: CC BY-SA 3.0
SeLarin, Wikimedia (Skytten), License: CC BY-SA 3.0
SeLarin, Wikimedia (Steinbukken), License: CC BY-SA 3.0
KaBoomPics, Pixabay (Julebord) License: Pixabay License
FreePhotos, Pixabay (Vintergate) Licence: Pixabay License
Couleur, Pixabay (Nisse) License: Pixabay License
CongerDesign, Pixabay (kaker og nøtter) License: Pixabay License
rawpixel, Pixabay (gave) License: Pixabay License
MaPhoto (banner, Mood Board)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More