LA DEG INSPIRERE: DESEMBER I SKANDINAVIA

0 406

Vinteren er kald, men stemningsfull her i nord, og vi funnet noen fakta og satt sammen et “Mood Board” som vi håper kan være til inspirasjon for papirprosjektene du lager i desember. Dersom du sender bilder av det du lager er du med i trekningen om en sommerhilsen fra TPC Magazine. 

At det finnes stjernetegn som mer eller mindre samsvarer til hver måned er ganske kjent. Mindre kjent er det kanskje at det finnes månedstener og månedsblomster som hører til hver måned. 

Det er stjernetegnene “Skytten” og “Steinbukken” som gjelder for de som er født i desember.

Er man født mellom 23. november og 21. desember er man født i Skyttens tegn, mens de som er født mellom 22. desember og 20. januar er “Steinbukker”. Stjernetegn kjennetegnes av symboler som man for eksempel lett kan lage ved hjelp av en elektronisk kuttemaskin og bruke som dekorasjon på kort eller layouts laget til bursdagsbarn i november. Symbolene for “Skytten” og “Steinbukken” ser du nedenfor.


Månedstenen for desember er topas som du ser bilde av til høyre. Dersom man lager bursdagskort i desember kan det være en artig detalj dersom man dekorerer kortet med perler/bling som likner topas og med blomster som likner kristorn eller narsiss som er månedsblomstene i desember.STEMNINGSBILDE – DESEMBER
Vi har satt sammen et stemningsbilde (“Mood Board”) som vi håper kan være til inspirasjon i kortlagingen og scrappingen i desember. Stemningsbildet består av både bilder og farger som kjennetegner måneden vi er inne i.

Dersom du blir inspirert til å lage noe ut fra faktaene om desember eller stemningsbildet vil vi gjerne ha bilder av det du lager innen 1. juni 2020.  Du kan sende inn så mange bilder du vil og vi publiserer disse i TPC Magazine i løpet av juni 2020. Bildene vil også vises fram i galleri på TPCs website. Bildene sender du til editor@thepapercrafting.com – merk e-posten med “Desember”. 

Alle som sender inn bilder av prosjekter i desember og fram til juni 2020 er med i trekningen av en sommerhilsen fra TPC Magazine. Du får et lodd for hvert prosjekt du lager fram til juni. Du kan kombinere denne utfordringen med så mange andre utfordringer du ønsker. 

Kilder: Wikipedia, whocares, families.com, Bergens Tidende
Foto: LesFacettes, Wikimedia (Topas), License: CC BY-SA 3.0
Emilio del Prado, Wikimedia (Kristorn), License: CC BY-SA 2.0
Yair Haklei, Wikimedia (Narsiss), License: CC BY-SA 3.0
SeLarin, Wikimedia (Skytten), License: CC BY-SA 3.0
SeLarin, Wikimedia (Steinbukken), License: CC BY-SA 3.0
KaBoomPics, Pixabay (Julebord) License: Pixabay License
FreePhotos, Pixabay (Vintergate) Licence: Pixabay License
Couleur, Pixabay (Nisse) License: Pixabay License
CongerDesign, Pixabay (kaker og nøtter) License: Pixabay License
rawpixel, Pixabay (gave) License: Pixabay License
MaPhoto (banner, Mood Board)

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More