La deg inspirere: Februar i Skandinavia

Inspirasjonsartikkel med en utfordring

0 401

Vinteren er kald, men stemningsfull her i nord, og vi funnet noen fakta og satt sammen et “Mood Board” som vi håper kan være til inspirasjon for papirprosjektene du lager i februar. Dersom du sender bilder av det du lager er du med i trekningen om en sommerhilsen fra TPC Magazine. 

At det finnes stjernetegn som mer eller mindre samsvarer til hver måned er ganske kjent. Mindre kjent er det kanskje at det finnes månedstener og månedsblomster som hører til hver måned. 

Det er stjernetegnene “Vannmannen” og “Fiskene” som gjelder for de som er født i januar.

Er man født mellom 21. januar og 19. februar er man født i Vannmannens tegn, mens de som er født mellom 20. februar og 20. mars er “Fisker”. Stjernetegn kjennetegnes av symboler som man for eksempel lett kan lage ved hjelp av en elektronisk kuttemaskin og bruke som dekorasjon på kort eller layouts laget til bursdagsbarn i november. Symbolene for “Vannmannen” og “Fiskene” ser du nedenfor.

La deg inspirere: Februar i Skandinavia - stjernetegn

La deg inspirere: Februar i Skandinavia - månedsstenMånedstenen for februar er ametyst som du ser bilde av til høyre. Dersom man lager bursdagskort i februar kan det være en artig detalj dersom man dekorerer kortet med perler/bling som likner ametyst og med blomster som likner Fiol eller Primula som er månedsblomstene i februar.

 

 

La deg inspirere: Februar i Skandinavia - månedsblomstLa deg inspirere: Februar i Skandinavia - månedsblomst


STEMNINGSBILDE – FEBRUAR
Vi har satt sammen et stemningsbilde (“Mood Board”) som vi håper kan være til inspirasjon i kortlagingen og scrappingen i februar. Stemningsbildet består av både bilder og farger som kjennetegner måneden vi er inne i.

La deg inspirere: Februar i Skandinavia - Mood Board

Dersom du blir inspirert til å lage noe ut fra faktaene om februar eller stemningsbildet vil vi gjerne ha bilder av det du lager innen 1. juni 2020.  Du kan sende inn så mange bilder du vil og vi publiserer disse i TPC Magazine i løpet av juni 2020. Bildene vil også vises fram i galleri på TPCs website. Bildene sender du til editor@thepapercrafting.com – merk e-posten med “Februar”. 

Alle som sender inn bilder av prosjekter i desember og fram til juni 2020 er med i trekningen av en sommerhilsen fra TPC Magazine. Du får et lodd for hvert prosjekt du lager fram til juni. Du kan kombinere denne utfordringen med så mange andre utfordringer du ønsker. 

Kilder: Wikipedia, whocares, families.com, Bergens Tidende
Foto:
SeLarin, Wikimedia (Vannmannen), License: CC BY-SA 3.0
MichaelMaggs, Wikimedia (Snøklokke), License: CC BY-SA 3.0
SeLarin, Wikimedia (Steinbukken), License: CC BY-SA 3.0
Aftabbanoori, Wikimedia (Nellik), License: CC BY-SA 3.0
anetode, Wikimedia (Granat), License: CC0, Public Domain
Vane, Pixabay (snømann), License: Pixabay License
ArtTower, Pixabay (snøugle), License: Pixabay License
Alexas_Fotos, Pixabay (Hjerte og dato), License: Pixabay License
TheDigitalArtist, Pixabay (Aurora Borealis), License: Pixabay License
MaPhoto (banner, Mood Board, foto av fjell og barn på snøhaug)

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More