LA DEG INSPIRERE – INNKOMNE BIDRAG

0 553

Siden 1. september har TPC Magazine publisert en artikkelserie som heter “La deg inspirere”. Artikkelserien tar utgangspunkt i hver måned og hvordan månedene kan inspirere oss i kortlagingen og scrapbookingen. Alle som sendte inn bilder av kort mellom 1. september og 1. desember ble med i trekningen om en liten julehilsen fra oss og i dag avslører vi hvem som vant denne. 

Men først vil vi vise fram de flotte kortene som vi fikk inn i forbindelse med “La deg inspirere“-artiklene. 

September – Bente-Heidi Mjørnaren
November – Guri Småmo
Oktober – Guri Småmo
September – Guri Småmo
September – Tone Jensen
September – Tone Jensen

Vinneren ble trukket via Random.org og vinneren av en julehilsen fra TPC Magazine ble Tone Jensen. Kan du sende din adresse til oss på e-post (editor@thepapercrafting.com). Gratulerer så mye!

Tusen takk til alle som sendte inn bilder av sine flotte kort! Dersom du har lyst å være med har vi allerede satt i gang en ny runde med “La deg inspirere” nå i desember. Hvis du sender inn kort til denne, eller noen av de andre rundene fram til 1. juni er du med i trekningen om en liten sommerhilsen fra TPC Magazine. Vi håper du vil være med!

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More