La deg inspirere av november

Høsten er en utrolig vakker årstid på våre breddegrader, og vi funnet noen fakta og satt sammen et “Mood Board”. Vi håper du vil la deg inspirere av november. Dersom du sender bilder av det du lager er du med i trekningen om en julehilsen fra TPC Magazine. 

La deg inspirere av november
At det finnes stjernetegn som mer eller mindre samsvarer til hver måned er ganske kjent. Mindre kjent er det kanskje at det finnes månedstener og månedsblomster som hører til hver måned. 

Det er stjernetegnene “Skorpionen” og “Skytten” som gjelder for de som er født i november.

Er man født mellom 24. oktober og 22. november er man “Skorpion”, er man født mellom 23. november og 21. desember er man født i Skyttens tegn. Stjernetegn kjennetegnes av symboler som man for eksempel lett kan lage ved hjelp av en elektronisk kuttemaskin og bruke som dekorasjon på kort eller layouts laget til bursdagsbarn i november. Symbolene for  “Skorpionen” og “Skytten” ser du nedenfor.


 

Månedstenen for november er citrin som du ser bilde av til venstre. Dersom man lager bursdagskort i november kan det være en artig detalj dersom man dekorerer kortet med perler/bling som likner citrin og med blomster som likner krysantemum som er månedsblomsten i november.

STEMNINGSBILDE – NOVEMBER

Vi har satt sammen et stemningsbilde (“Mood Board”) som vi håper kan være til inspirasjon i kortlagingen og scrappingen i november. Stemningsbildet består av både bilder og farger som kjennetegner måneden vi er inne i.

Vi håper du vil la deg inspirere av november. Dersom du blir inspirert til å lage noe ut fra faktaene om november eller stemningsbildet vil vi gjerne ha bilder av det du lager innen 1. desember.  Du kan sende inn så mange bilder du vil og vi publiserer disse i TPC Magazine i løpet av desember. Bildene vil også vises fram i galleri på TPCs website. Bildene sender du til editor@thepapercrafting.com – merk e-posten med “November”. 

Alle som sender inn bilder av prosjekter i høst er med i trekningen av en julehilsen fra TPC Magazine. Du får et lodd for hvert prosjekt du lager fram til desember. Du kan kombinere denne utfordringen med så mange andre utfordringer du ønsker. 

Kilder: Wikipedia, whocares, families.com, Bergens Tidende
Foto: LesFacettes, Wikimedia (Citrin), License: CC BY-SA 3.0
russavia, Wikimedia (Krysantemum), License: CC BY 2.0
SeLarin, Wikimedia (Skytten), License: CC BY-SA 3.0
Tlust’a, Wikimedia (Skorpion), License: CC0, Public Domain
krystianwin, Pixabay (peis) License: Pixabay License
Pexels, Pixabay (kakao) License: Pixabay License
cafepampas,  Pixabay  (tre) License: Pixabay License
Alice Popkorn, Flickr (par i vinterskog) License: CC BY 2.0 (photo has been cropped)
MaPhoto (banner, Mood Board, løv, is)

Her finner du artikkelserien “La deg inspirere”: La deg inspirere

Nøkkelord dansk: Lad dig inspirere. Inspiration. Udfordring.
Nøkkelord svensk: Låt dig inspireras. Utmaning.

Translate »