La deg inspirere av oktober

Høsten er en utrolig vakker årstid på våre breddegrader, og vi funnet noen fakta og satt sammen et “Mood Board” som vi håper kan være til inspirasjon for papirprosjektene du lager i oktober. Dersom du sender bilder av det du lager er du med i trekningen om en julehilsen fra TPC Magazine. 

At det finnes stjernetegn som mer eller mindre samsvarer til hver måned er ganske kjent. Mindre kjent er det kanskje at det finnes månedstener og månedsblomster som hører til hver måned. 

Det er stjernetegnene “Vekten” og “Skorpionen” som gjelder for de som er født i oktober. Er man født mellom 24. september og 23. oktober er man “Vekt”, er man født mellom 24. oktober og 22. november er man født i Skorpionens tegn. Stjernetegn kjennetegnes av symboler som man for eksempel lett kan lage ved hjelp av en elektronisk kuttemaskin og bruke som dekorasjon på kort eller layouts laget til bursdagsbarn i oktober.  

Månedstenen for oktober er opal som du ser bilde av til venstre. Dersom man lager bursdagskort i oktober kan det være en artig detalj dersom man dekorerer kortet med perler/bling som likner opal og med blomster som likner ringblomst (marigold) som er månedsblomsten i oktober.

 

STEMNINGSBILDE – OKTOBER

Vi har satt sammen et stemningsbilde (“Mood Board”) som vi håper kan være til inspirasjon i kortlagingen og scrappingen i oktober. Stemningsbildet består av både bilder og farger som kjennetegner måneden vi er inne i. “Inspirasjonsartikkel med en utfordring”

Dersom du blir inspirert til å lage noe ut fra faktaene om oktober eller stemningsbildet vil vi gjerne ha bilder av det du lager innen 1. desember.  Du kan sende inn så mange bilder du vil og vi publiserer disse i TPC Magazine i løpet av desember. Bildene vil også vises fram i galleri på TPCs website. Bildene sender du til editor@thepapercrafting.com – merk e-posten med “Oktober”. 

Alle som finner inspirasjon i denne artikkelen og sender inn bilder av prosjekter i høst er med i trekningen av en julehilsen fra TPC Magazine. Du får et lodd for hvert prosjekt du lager fram til desember. Du kan kombinere denne utfordringen med så mange andre utfordringer du ønsker. 

Kilder: Wikipedia, whocares, Aktiv i Oslo, Bergens Tidende
Foto: Ra’ike, Wikimedia (Opal), License: CC BY 3.0
tpsdave, Pixabay (Ringblomst), License: CC0, Public Domain
Nemo, pixabay (Symbol – Vekten), License: CC0 1.0
Tlust’a, Wikimedia (Skorpion), License: CC0, Public Domain
Linus Schütz, Pixabay (hansker) License: Pixabay License
Alexas_Fotos, Pixabay (spøkelse) License: Pixabay License
 Kerstin RiemerPixabay  (Løv) License: Pixabay License
Mabel Amber, Pixabay (Bok) License: Pixabay License
MaPhoto (banner, Mood Board, tre, måneskinn)

Her finner du artikkelserien “La deg inspirere”: La deg inspirere

Nøkkelord dansk: Lad dig inspirere. Inspiration. Udfordring.
Nøkkelord svensk: Låt dig inspireras. Utmaning.

Translate »