La deg inspirere av september

Den koseligste årstiden av de alle – høsten – er her, og vi funnet noen fakta og satt sammen et Mood Board som vi håper kan være til inspirasjon for papirprosjektene du lager i september. Dersom du sender bilder av det du lager er du med i trekningen om en julehilsen fra TPC Magazine. 

At det finnes stjernetegn som mer eller mindre samsvarer til hver måned er ganske kjent. Mindre kjent er det kanskje at det finnes månedstener og månedsblomster som hører til hver måned. 

Det er stjernetegnene “Jomfruen” og “Vekten” som gjelder for de som er født i september.

Det er stjernetegnet “Jomfruen” og “Vekten” som gjelder for de som er født i september. Er man født mellom 23. august og 23. september er man født i Jomfruens tegn, er man født mellom 24. september og 23. oktober er man “Vekt”. Stjernetegn kjennetegnes av symboler som man for eksempel lett kan lage ved hjelp av en elektronisk kuttemaskin og bruke som dekorasjon på kort eller layouts laget til bursdagsbarn i september. 

Månedstenen for september er safir som du ser bilde av til venstre. Dersom man lager bursdagskort i september kan det være en artig detalj dersom man dekorerer kortet med blå bling (“safir”) og blomster som likner månedsblomstene Forglemmegei, Asters eller Ormevindel som du ser bilde av nedenfor.

 

STEMNINGSBILDE – SEPTEMBER
Vi har satt sammen et stemningsbilde (“Mood Board”) som vi håper kan være til inspirasjon i kortlagingen og scrappingen i september. Stemningsbildet består av både bilder og farger som kjennetegner måneden vi er inne i. 

Dersom du blir inspirert til å lage noe ut fra faktaene om september eller stemningsbildet vil vi gjerne ha bilder av det du lager innen 1. desember 2020.  Du kan sende inn så mange bilder du vil og vi publiserer disse i TPC Magazine i løpet av desember 2020. Bildene vil også vises fram i galleri på TPCs website. Bildene sender du til editor@thepapercrafting.com – merk e-posten med “september”. 

Alle som sender inn bilder av prosjekter fram til desember 2020 er med i trekningen av en julehilsen fra TPC Magazine. Du får et lodd for hvert prosjekt du lager fram til desember. Du kan kombinere denne utfordringen med så mange andre utfordringer du ønsker. 

Kilder: Wikipedia, Bergens Tidende, Aktiv i Oslo, almanackan.se
Foto: Jonas Bergsten, Wikimedia (Forglemmegei), License: CC0 1.0
Quagga, Pixabay (Asters), License: CC0 1.0
KeepOpera, Wikimedia (Ormevindel), License: GNU Free Documentation License
LesFacettes, Wikimedia (Safir), License: CC BY-SA 3.0
SeLarin, Wikimedia (Symbol – Jomfruen), License:CC BY-SA 3.0
Nemo, pixabay (Symbol – Vekten), License: CC0 1.0
Barbroforsberg, Pixabay (Sopp), License: Pixabay License
Bob_Dmyt, Pixabay (Barn), License: Pixabay License
dbreen, Pixabay (Grønnsaker og bær), License: Pixabay License
StockSnap, Pixabay (Strikketøy), License: Pixabay License
Ryan Lea, Flickr (Kornåker), License: CC BY 2.0
MaPhoto (banner, Mood Board, tre)

 

Her finner du artikkelserien “La deg inspirere”: La deg inspirere

Nøkkelord dansk: Lad dig inspirere. Inspiration. Udfordring.
Nøkkelord svensk: Låt dig inspireras. Utmaning.

Translate »