, ,

Lag på lag med herlige dyremotiv

Jeg er nok veldig glad i kort i lag på lag, med mye detaljer. Jeg liker godt at det er mye høyde i lagene, derfor er jeg nok en storforbruker av 3D puter. Her har jeg blitt inspirert av de fantastisk søte motivene på Reprint sin serie, At the farm. Sammen med resteark i samme fargetoner og diecuts, ble det et barnekort.

  • Type prosjekt: Kort 15cm x 15cm
  • Anledning: Baby, barnedåp eller barnebursdag
  • Stilart: Lag på lag
  • Pynt/dekor: Dies, stensiler, utklipp og Heartfeltblomster
  • Hovedfarge: Beige og hvit
  • Utstyr som er brukt: Big Shot.

SE OGSÅ: DORTES KORT

Dette kortet er et godt eksempel på å ta tak i gamle ark fra samlingen, og blande dette sammen med nytt. Arkene som er bruk som paneler i basen her, er blant annet fra MInnehjørnet, den gang det eksisterte. Arket er blant de eldste arkene jeg har i samlingen, fra min første scrappetid.

Jeg er ofte glad i å gjøre litt mer ut bakgrunnen på arkene., i det jeg jobber lag på lag. Panelene har derfor fått et lag med tykk gesso med glitter, over egendesignet stensil. Så er panelene lagt på i lag etter lag, med 3D puter mellom lagene.

Klokken er en dies fra Kaisercraft. Gjerdet, er en dies fra LDRS Creative. Alle blomstene her, er hjemmelaget. De er laget med ulike dies, stempler og 3D embossingplatformer fra Heartfelt. Jeg har egentlig bare 3 sett fra Heartfelt. Selv om settene er dyre, så har jeg laget så mye blomster med de, at det har tjent seg inn igjen. Dette er hvis man tenker på at alle blomstene jeg har brukt, ellers måtte kjøpes. Jo, jeg kjøper nok mye blomster, men jeg lager mye også.

Den lille hunden, er klippet ut fra et tag ark, fra serien At the farm, fra Heartfelt. Motivet inne i kortet er fra samme ark.

Baksiden av kortet, er enkelt pyntet, med bannere og et lite hjerte. På hjertet er det plass til å skrive “Laget av”. Bannerne er laget med dies fra LDRS Creative.

 


Posted

Translate »