Lage egne pyntepins til papirhobby

Pyntepins eller pyntenåler er fint å pynte prosjektene med. De kan kjøpes, men det er enkelt å lage de selv. Da kan du forme de som du selv ønsker. Jeg var tom for egne pins, så da fant jeg frem litt stæsj og laget opp noen. 

Her har jeg funnet frem pins, perler, smykkedeler og charms. Du kan bruke hva du vil, det du har når du lager pyntepins.

Nålene er i ulike lengder, farger og utforming på toppen.

Jeg har laget i ulike farger, men ulik pynt og utforming. Noen kraftige og noen tynne og små. Noen minner om engler, noen som opp-ned snømann, dråper etc.

Et nærmere bilde. Dette er også en fin måte å drive gjenbruk på. Når jeg først har laget opp noen pyntepins er jeg snar til å bruke de, blir litt inspirert av noe “nytt”, så de går fort unna. Og så blir de litt glemt igjen, til jeg lager en ny runde. Det er kanskje ofte litt slik for flere av oss(?)

Fester de ferdig pinsene på et isoportre. Da har jeg de på ett sted som er oversiktlig og enkelt å få tilgang til. Håper du ble inspirert til å lage deg noen pyntepins.


Posted

Translate »