Layered kort og silhuet-stempler

Jeg falder tit for Silhuet-stempler, men så ligger de der i stempel kassen og samler støv, fordi jeg synes, at de kan være svære at bruge. Man kan sige, at jeg falder FOR dem, men skvatter OVER brugen af dem.


Type projekt: Kort
Anledning: Forår
Stilart: Layering, Floral, Mixed Media
Teknikker brugt: Udstansning, Stempling,Masking, Fussy cutting, Farvelægning
Pynt/dekor: Bakers Twine, Enamel Dots, Nuvo Crystal Glaze, Fussy Cuts
Hovedfarve: Grøn/Natur og Lyseblå/Gråblå
Udstyr som er brugt: Stempleværktøj, Big Shot Stansemaskine.


Før påske købte jeg de her to skønne Lavinia harer med den tanke, at jeg skulle bruge dem til påskekort, men idéen kom bare ikke. Og det skyldes jo især, at jeg ikke laver stempel-kort, så den idé, jeg “mangler”, er en integrering af mine to søde stempel motiver i et layering kort. Og det samme med de skønne silhuet motiver af mennesker med paraply, hvilket jeg syntes, passede perfekt til April.

Jeg fandt en papir-serie, som jeg synes passede perfekt til harene og som ville skabe et natur kort. Jeg fik den idé, at spartle hvid papirmaling på et af arkene, som derved gav mig en scene til at stemple harene på. Jeg valgte at maskere, sådan at de to kunne stå forskudt og brugte både Distress Ink og Copics til at farvelægge for at skabe illusionerne af, at den ene stod længere fremme end den anden. Og derefter gled kortet nemt. Jeg fandt ord, som skabte den stemning, som naturen giver mig og understøttede det med sværtede grene stanset ud af kvistkarton, sommerfugle af vellum og Crystal Glaze og natur-motiver. Hertil klare Dots, som minder mig om dug-dråber.

Jeg brugte stort set samme fremgangsmåde med kortet med mennesker med paraply. Menneskene er vintage og her fandt jeg et Design ark, som jeg synes, passede fint med temaet og skabte herved en lille scene. Først stemplede jeg motiverne med Alternew Dye Ink – maskerede og stemplede paraplyerne mørkere og til sidst skabte jeg skygger med Copic. Jeg fussy cuttede motiverne og løftede dem med dobbeltklæbende puder.
Jeg havde lyst til at fortsætte det blondeagtige motiv, der er i baggrunden på design arket og fandt derfor dies frem, der skabte blondemønster og sværtede det i en lysere nuance af den gråblå. På med et lille skilt med forårs-tekst og et par paraplyer og lidt Bakers Twine og et par lag.
Harekortet endte med at være  ca. 14,5×14,5 cm. og vintagekortet blev ca. 19×14 cm. 
Nu har jeg mere mod på at springe ud i flere silhuet-stempler og næste gang uden at skvatte og stivne i at bruge dem.

En dejlig onsdag til jer – måske med et par gode silhuet-stempler!
Heidi 

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.