Layout i prima stil

I vinter og våres gikk Hobby Lobby sin utfordring om å ta selfier med blomsterbakgrunner i butikken. Noe av utfordringen var å få bilde av seg selv med blomsterbakgrunn og å vise hvordan bildene var tatt. Jeg hadde en tanke om å ta noe lignende bilder, men fant aldri riktig bakgrunn, inntil det plutselig dukket opp en blomstereng på universitetsområdet i East Anglia i England. Dette bildet måtte det bli en layout ut av og Prima sin Santorinikolleksjon passet perfekt i fargene. Jeg ville lage en litt “typisk” Prima layout, i 3D, i lag på lag, med blomster og diecuts. 


Type prosjekt: Layout
Stilart: Lag på lag i Prima stil
Teknikker: Fussycut, diesing og lag på lag.
Pynt/dekor: Ark: Prima – Santorini – Together at Santorini Florals. Dies: Prima: Metal Dies – Forest Leaves og lace dies. Fiskenettdies fra Kaisercraft. Gamle figurer fra Prima: Hjul og små fliser. Blomster fra Prima og Wild Orchid craft. Paradise skilt fra Prima.


Layouten er bygget opp i lag på lag, med 3D puter mellom lagene for å få litt dimensjoner i layouten.

Det er brukt diecuts laget med dies fra Kaisercraft og Prima. Det er også brukt utklipp av billetter og andre figurer fra Prima ark. For å “spare” litt på blomster, er det lagt litt bilpoleringsgarn/twist mellom papirlagene. Dette skaper mer dimensjon og effekt.

Tilslutt er det også sprutet litt hvit gesso over layouten. Dette er gjort ved å bruke en tannbørste, som er spesielt innkjøpt til formålet.

Her vises tags, twist (bilpoleringsgarn), blomster, vindu og ulike halvperler og brads som er lagt i lag på lag.


Posted

Translate »