LAYOUT PÅ ACETAT

0 1,623

For noen år siden var plastark – overlay med mønster veldig populært her i Norge. Er  det flere enn meg som har sittet på slike overlays og har lurt litt på hvordan de kan brukes? Her har jeg tatt fatt i en 12 x 12 overlay fra Rayher og brukt den som bakgrunn for en layout. Det gir en fantastisk morsom effekt som gjør at halvparten av denne layouten er gjennomsiktig. Det blir en veldig artig effekt.

Type prosjekt: Layout
Stilart: Røft og tøft, Grunge
Teknikker: Lag på lag, stempling.
Pynt/dekor: Ark: Studio light- Insdustrial 2.0 – Scrapin07, Scrapino08 og Scrapino09. Overlay ark fra Rayher – Scripture/ornament, black. Dies: Studio Light – Industrial 2.0 – Nr.67, 68 og 70. Stempler: Studio Light Industrial 2.0 – nr 254. Metallcharm, Prima blomster og Prima bling
Hovedfarge: Rød, gul og sort.
Medium: StazOn stempelpute – sort

Bildet har jeg tatt i New York for noen år siden. Det er redigert i Photoshop for å få beholde fargen på de gule taxiene og lage resten av bildet i sort hvit.

I tillegg har jeg brukt ark fra Studiolight sin nye Industrial 2.0 kolleksjon. Denne kolleksjonen er full av røffe, tøffe mønstre med jern, rust, murvegg og går i orange, brunt, grått og rødt. Jeg har også brukt dies (Nr.67, 68 og 70) og stempler (Nr 254) fra samme kolleksjon.  I tillegg er det brukt en stensil og fra Tim Holtz. Det er få stempelputer som egner seg til plast. Jeg anbefaler StazOn. Denne sitter godt på plasten.

Her er det også brukt Primablomster og bling, sammen med en liten bilcharms. Choose to shine er tekst fra Tim Holtz.

Håper dette inspirerte til å finne fram de store overlayene igjen.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More