,

Lek med embossingfoldere

Tørrembossing med embossingfoldere var populært for mange år siden. Så har tørrembossing hatt en tørke. Nå har Tim Holtz kommet med noen nye 3D embossingfoldere som praktisk talt har gitt tørrembossing en ny dimensjon. Her har jeg testet ut en av de nye embossingfolderne og dette gav mersmak. Embossingfolderen gir virkelig papiret en helt ny 3D effekt.


Type prosjekt: Kort
Stilart: Maskulint
Teknikker: Embossing og lag på lag
Pynt/dekor: Ark: Kaisercraft: Boho Dreams – Free og Bohemian. Kaisercraft: Time Machine 6×6 Paper Pad og collectables. Embossing foldere: Sizzix: Mechanics 3D Texture Fades Embossing Folder By Tim H og Sizzix – Tim Holtz Alterations – Texture Fades – Bottle Cap & Rulers. Tim Holtz Idea-ology Paper Dolls. Distress ink for å lage effekter i embosset bakgrunn. Gesso. Dies: Studio Light Die – Industrial 2.0 -Trellis– Nr.67


Bakgrunnene ble embosset. Der 3D embossingfolderen er brukt, ble det brukt ulike distress ink for å lage effekter i bakgrunnspapiret. Der linjalen er embosset, ble det tørrmalt med hvit gesso over for å lage effekt i papiret. Papirer, embosset papir, figuren av mannen og de små ordtakene er lagt lag på lag og limt på med 3D puter. En nøkkel er også limt på.

Jeg pynter ofte alle sider av kortet. Her er det lagt på et ark fra Kaisercraft med olastoff med slitasje. En litt morsom effekt.

Innsiden av kortet er enkelt pyntet med skrivefeltog en diecut i nedre venstre side.

Under diekutten vises den sorte bakgrunnen. Dette er gjort for å skape litt kontrast.

 


Posted

Translate »