Sart scene, Art journal-penner og lekent dragekort

I “Papirrunden” denne måneden kan vi by på en sart scene som takkekort, Art Journal-penner og et lekent dragekort til en baby. Ønsker du å få sjansen til å få vist fram ditt kort eller papirprosjekt i TPC Magazine? Da kan du melde deg inn i “TPC Magazines offisielle Facebook-gruppe”


EN SART OG VAKKER SCENE
Type prosjekt: Kort
Laget av: Elisabeth Elton
Anledning: Takkekort
Stilart: Classic
Kommentar: På dette herlige kortet laget av Elisabeth står teksten veldig godt til motivet. Kortet har et spennende design og er scenisk oppbygd med den lille jenta på huska og sola i bakgrunnen. Lilla- og rosatonene på kortet passer fint sammen og gir et dust og litt sart uttrykk. 

- Advertisement -


ART JOURNAL-PENNER
Type prosjekt: Art Journal-penner
Laget av: Annelie Kotarac
Anledning: Generell
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: Disse tre flotte pennene er dekorert av Annelie. Annelie kaller pennene for Art Journal-penner og det kan nok være både på grunn på måten de er dekorert på og fordi de kanskje er ment å brukes i Art Journals. En flott idé dersom du har lyst å forsøke å lage noe nytt i papirhobbyen. 


LEKENT DRAGEKORT TIL BABY
Type prosjekt: Kort
Laget av: Hege Martinsen
Anledning: Fødsel
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: Dragekort er populært nå, og denne herlige versjonen er laget av Hege. Kortet er laget i duse rosatoner og er blant annet pyntet med stemplede motiv fargelagt med Copics. Det gir et lekent uttrykk som passer veldig godt til en ny verdensborger. 


Bildene er publisert med tillatelse

Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter

- Advertisement -

Translate »