UT I VERDEN: LENA FRA RUSSLAND

3 1,190

På den internasjonale scrapbookingdagen skal vi også dra ut i verden. Denne lørdagen skal vi til Russland. Da jeg først så Lenas kunstverk på nettet ble jeg veldig fascinert over alle detaljene, fargene og de flotte komposisjonene som går igjen i alle hennes layouts, kort og andre papirprosjekter. I dag er vi så heldige at vi har fått lov å vise fram Lenas nydelige prosjekter i TPC.

LENA FRA RUSSLANDElena Smoktunova fra Russland har holdt på med scrapbooking i snart fem år, hun startet i november 2009. Hennes første hobby var imidlertid tegning. Lena lager layouts i Mixed Media-stil, kort og album.

De seks prosjektene hun har valgt å vise i TPC er hennes egne favoritter; tre layouts, en notatbok og to kort. Lena blir inspirert av hennes tre flotte døtre og  en kjærlig ektemann når hun holder på med hobbyen sin, noe hun gjør hver dag. Lena er med i flere Design Teams for blant annet Stempelglede, Whiff of Joy og Inkido. Dersom du vil se mer av det Lena lager finner du bloggen hennes her: Handmade by Elena Smoktonova

 

LENA FRA RUSSLAND

Mixed Media-layout med Lenas favoritt chipboard, mange spennende detaljer og nydelig motiv. Lena er veldig glad i å bruke stempling og mange lag på layoutene sine.

LENA FRA RUSSLANDEt herlig motiv og passende tekst på denne Mixed Media-layouten
hvor Lenas favorittfarge blå er fremtredende.

LENA FRA RUSSLAND

En notatblokk i Mixed Media-stil, her har Lena dekorert omslaget.

LENA FRA RUSSLAND Et sommerlig kort i Lenas yndlingsfarge blått.

LENA FRA RUSSLANDEt sommerfuglkort med mange lag fullt av flotte detaljer.

LENA FRA RUSSLAND

Nydelig layout med mange spennende detaljer. 

Foto: Elena Smoktunova
Publisert med tillatelse

close
3 kommentarer
  1. Maryann skriver

    Hold da op hvor er hun bare dygtig, og helt fantastisk til at kombinere nogle rigtig flotte farver, så de alle fremtræder bedst muligt. Super flotte ting, som hun viser her.

  2. jorunn skriver

    wow.. tusen takk for at dere finner slike skatter som dette ♥

  3. Gitte pedersen skriver

    Super flot

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More