LILLE MY

1 446

Først av alt, riktig godt nytt år!

Nytt år og nye oppgave for meg. I to år har jeg vært så heldig at jeg har fått lov til å inspirere som GD her hos TPC, det har vært utrolig lærerikt og morsomt. Jeg blir værende, men nå er jeg en del av redaksjonen og jeg skal fremdeles inspirere og la meg inspirere. Tusen takk for tilliten <3

Årets første er en eksplosjonsboks. Jeg laget noen av de i fjor med ulikt innhold. Jeg har valgt litt annerledes pynt inni boksene jeg har laget, så ingen av de er helt like. Og i denne boksen har jeg valgt å lage et kake-tårn. Jeg har kombinert kobber og sølv i fargene. Det gjør jeg normalt ikke, henger nok igjen fra gammel lære på skolen. Sølv og gull/kobber passer ikke sammen sa mine lærere… Men det er fint å bryte litt mønster og prøve nye kombinasjoner. Uvant, men jeg ble fornøyd 🙂

Valget falt på blått….igjen. Jeg er veldig glad i blått, og velger meg ofte det – helt ubevisst. Her har jeg brukt nydelige ark fra Maja Design. Jeg har valgt å holde utsiden “ren”. Latt hjertene tale.

Som nevnt lenger opp har jeg mixet kobber og sølv. Jeg har valgt å beholde blåe nyanser inni esken og. På veggene er det hvitt panel og mønster ark.

Ikke noe pynt på veggene bortsett fra sommerfugl rammen. Den er stanset ut i glitter kartong, kobber. Lille My er valgt som ekstra pynt fordi mottaker av esken digger Lille My og fikk det som kallenavn på sin tidligere arbeidsplass. Hun blir en skikkelig fargeklatt i alt dette blå og hvite. Lille My har jeg kjøpt hos Kuttut sin FB side.

 

Lille My støttes til den nedre delen av kaka. Jeg har brukt nederste del på Maja arkene rundt kakene. Hver kakedel har fått to runder med bling.

Jeg har laget en liten blomsterranke i hvitt og blått fra bunn og til topp på kaka. Jeg har festet noen små sommerfugler hist og her. De er fra sommerfugl diesen jeg har brukt. Så noen av de er veldig små, men det pynter mye pga kobber fargen. Tekstene har jeg stemplet i brunt.

Hvordan du lager en eksplosjonsboks finner du enkelt hvis du søker på nettet. Størrelsen velger du selv. Jeg lager lokket 4mm større enn selve esken. Min boks er 10*10*10cm. Da er det plass for mønster papir på utsiden og på kanten inni lokket uten at papirene gnager på hverandre. Jeg tok ikke bilde av innsiden på lokket. Der var det plass for personlig hilsen, den måtte jeg skrive før jeg limte den fast. Den er lik som de andre tekstfeltene i kortet.

Til dette prosjektet har jeg brukt:

Kartong – Bazzill
Mønster ark – Maja Design – Demin & Friends, Paisley, Stonewashed bs og Paisley bs.
Dies – Spellbinders, Home an happines og QK.
Stempler – Stempelglede – Følg ditt hjerte og Min venn, Northstardesign – Det beste med fremtiden, Staz og  Dixi Craft.
Pynt – WOC – blomster, I am Roses – blomster, Ukjent – bling, metallblader og glitterark.
Stempelpute – Ranger – Archival Ink, potting soil.

Ønsker deg en strålende fin dag <3

Klemmer

1 kommentar
  1. Tone K. skriver

    wow….utrolig flott altså! 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA