NORDSTJERNEN: LINDA FRA NORGE

0 1,665

Lindas papirprosjekter kjennetegnes av mange detaljer og flotte farger. Prosjektene er ofte laget i vintagestil, men Linda behersker også den rene og enkle (CAS) stilen. For de som har fulgt Linda en stund er det nok ingen hemmelighet at hun også lager videoer av papirprosjektene og for de som ikke har sett Lindas kanal på You Tube kan vi trygt anbefale at man tar en nærmere kikk. Linda startet med papirhobby for rundt 12 år siden og det var ønske om å lage egne julekort som fikk henne til å starte med hobbyen.

-Hva er ditt navn?
Linda Iren S. Heskestad.

Hvor bor du?
Grimstad.

Har du blogg/webside?
Lindas papercrafting og en You Tube-kanal:  https://www.youtube.com/user/lihe80

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg holder egentlig på med litt forskjellige ting. Jeg lager kort, minialbum, vanlige LO’er, PL sider, esker, lerret og altering. Hva jeg lager blir styrt av hva jeg har lyst til og om det er en spesiell ting jeg trenger å lage akkurat nå.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg tror det er cirka 12 år siden jeg lagde min aller første veldig enkle julekort.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det var ønsket om å lage egne julekort som var starten på denne hobbyen. Tidligere har jeg brodert mye og også heklet og strikket litt, så interessen for å lage egne ting har vært der lenge. Etter hvert begynte jeg veldig smått og forsiktig å lage kort til andre anledninger i løpet av året også. Når eldstemann ble født for 7,5 år siden begynte jeg å se litt på muligheten til å lage album. Etter det så har interessen bare vokst.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Det første prosjektet mitt er ganske nytt. Jeg har dekorert et fat og har i hovedsak brukt hvit kartong, forskjellige embossingpulver, glitter og forskjellige tredies.

IMG_2397

Det er vanskelig å ta gode bilder av dette, så jeg har en liten film som hviser hvordan det ble.

Dette var en gave til ei venninne. Jeg har laget førstehjelpsskrin før, men det er jo så mange flott som blir laget rundt omkring så jeg hadde lyst til å prøve meg på ett nytt ett. Selve esken lagde jeg av to like lokk og noen hengsler som jeg hadde liggende.  For å få ideer til hva som kan være oppi et slikt skrin er Google å anbefale.

IMG_2305 IMG_2312 IMG_2310

Det neste prosjektet jeg vil vise dere er et minialbum jeg har laget. Selve albumet ble laget for å være en gevinst på ei julemesse. Selve albumet er laget av chipboard, kartong og konvolutter. Så er det dekorert med mønsterark.

IMG_1724

Det siste prosjektet jeg vil vise fram er to enkle julekort med fargelagt motiv og bakgrunn laget med en embossingfolder. Motivet er et digistempel fra Stitchy bear som jeg liker veldig godt.

Stitchy ferdig - forside

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Så ofte jeg kan. For meg har det blitt en vane å gå på scrapperommet istedenfor å sette meg og se på tv.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg er veldig heldig og har et eget rom til hobbyen min. Er veldig takknemlig for det.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Anne fra Annes Papercreations lager utrolig masse flott. Ellers er You Tube en fantastisk plass.

Foto og video: Linda I.S Heskestad
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA