Scrappeintervjuet: Linda fra Polen

Stikkord for Lindas papirprosjekter er Shabby Chic, sart romantikk, vintage og delikate pasteller. Tilsammen blir det en nydelig blanding og vi er glade for å kunne dele Lindas papirprosjekter med dere i dag. Se og nyt!

grgrgrHva er ditt navn og hvilket land er du fra?
Mitt navn er Linda, men jeg bruker nicket Groszek. Jeg bor i Polen.

Har du en blogg/webside hvor du viser fram dine prosjekt?
Jeg har en blogg som jeg har hatt i nesten seks år – den heter “Made by Groszek”

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg elsker scrapbooking og alle håndlagde prosjekter av papir, men jeg lager som oftest kort, bokser, layouts og album.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Hobbyen tar mye av tiden min og jeg kan ikke forestille meg en dag uten å sitte på mitt hobbyrom og lage noe.

Hvordan er ditt hobbyrom?
På mitt hobbyrom er det alltid rotete siden jeg ikke har fått tid til å organisere alt etter sist gang jeg flyttet. Men jeg håper å få orden på det snart. Men inntil videre jobber jeg under disse forholdene. Før jeg flyttet hadde jeg ikke en egen plass for hobbyen og jeg måtte lage mine prosjekter på svært begrenset plass. Jeg er glad for at jeg nå har et eget rom til hobbyen. På hobbyrommet har jeg mine favoritt designpapir, masse papirblomster, bånd og selvfølgelig en maskin for å kutte og embosse med dies.

Hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Jeg liker skandinaviske papirkunstnere svært godt. Takket være blogger og Pinterest kan jeg studere mange av arbeidene deres og de lager mange nydelige prosjekter som er unike og estetiske.

Hvor finner du inspirasjon?
Jeg finner inspirasjon i mange ulike ting; i mine favorittfarger, ved å matche papir, et bilde jeg så på internett. Jeg forsøker også å lære og oppdage nye ting.
Nå er jeg med i noen Design Teams for det gir meg mye glede og motivasjon, jeg elsker å arbeide sammen med andre. Jeg er med i disse teamene:

Craft Passion – Flotte, polske dies
SZMEK – Butikk med scrapbooking-produkter
Pracownia Rękodzieła – Utfordringsblogg

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å vise i The Paper Crafting?
Prosjektene jeg viser fram i dag er blant mine egne favoritter. Prosjektene jeg lager er som oftest delikate, romantiske arbeider i Shabby Chic eller Vintage-stil med blomster, lag på lag og distressing. Spesielt innenfor kortlaging elsker jeg denne stilen og du kan se at jeg ofte bruker feminine og lyse fargekombinasjoner, til og med på den lille layouten av mine sønner kunne jeg ikke unngå å legge til litt rosa.

SAM_8912

SAM_8557

SAM_8680

SAM_5706

SAM_7811

SAM_9204

SAM_9622Foto: Linda/Groszek
Publisert med tillatelse

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.