NORDSTJERNEN: LINE FRA NORGE

0 1,627

Line fra Hedmark, Norge startet med papirhobby i 2009 og hun lager mest kort og 3D-prosjekter. Line er også svært glad i å fargelegge motiv og bruker både Distress, Promarkers og Primacolor. I dag kan du bli bedre kjent med Line og hennes flotte papirkreasjoner.

portrettHva er ditt navn?
Line Øverby

Hvor bor du?
Eidskog kommune i Hedmark

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
http://lineshobbykrok-kortgodt.blogspot.no/

 Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager kort og veldig glad i 3D prosjekter. Fargelegging koser jeg meg også med, både Distress, Promarkere og Prismacolor. Det holder jo ikke med et medium.

Når begynte du med papirhobby?
I 2009.

 Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg ble fristet til å prøve når vi fikk et håndlaget kort når datteren vår ble født. Så da ble det håndlagede invitasjoner, bordkort og takkekort til hennes dåp. Etter det har det bare eskalert.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Vognen jeg viser frem er en av mange jeg har laget etter en tutorial fra Maya Stenshagen, men den aller første ble laget da jeg endelig ble tante. Ønskebrønnen har jeg bare laget ved to anledninger, begge til konfirmasjon. Tutorial og inspirasjon til Ønskebrønnen er hentet hos Emma Eriksson/Ratemma. Korsettet fant jeg på å lage da en god venninne fylte 40, en gave litt utenom det vanlige.

0315_sesong02a_lineøverby.jpg.

0315_sesong01a_lineøverby.jpg.20140105_220237 blåvogn
korsett1
Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg prøver å få til et par ganger i uken, litt avhengig av andre aktviteter. Og jeg er myemer aktiv på papirfronten høst og vinter. Det kommer også an på om jeg har noen bestillinger og Dt oppgaver som venter.

Hvordan er din scrappeplass?
Den ligger innenfor stuen, så jeg kan snike meg dit mens de andre ser Tv. Og jeg har delt den i to, den ene delen er til fargelegging og kortlaging, mens den andre delen er til mixedmedia bruk. Og så er det plass hvis noen kommer på besøk. Jeg ble superfornøyd da jeg endelig fikk tak i papirstativ. Og det må også nevnes at min man er superflink til å lage hyller til meg. Han har også laget noen nydelige snellestativer til meg, som er fylt til randen med blonder. Scrappeplassen skal pusses opp snart, så jeg får inn et større vindu, med utsikt over naturen. Tenk så mye inspirasjon jeg får da.

scrapperommet snellestativ

 Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Anne Kristine Holt, Maya Stenshagen, Wenche Wold, Elisabeth Nygårds (Inkywings) og Heidi Augustsson (Filharmonica).

 

Foto: Line Øverby
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More