NORDSTJERNEN: LISA FRA DANMARK

2 1,518

Lisa Rasmussen er en dyktig dansk papirkunstner som startet med papirhobby i 2006. På hobbyrommet i Ølstykke utenfor København lager Lisa flotte papirprosjekter som blant annet kort, layouts, esker og bilder. Lisa sier at det som karakteriserer hennes papirarbeider mest er alle detaljene. Her kan du bli bedre kjent med Lisa og hennes nydelige papirprosjekter.

IMG_7684Hva er ditt navn?
Jeg hedder Lisa Rasmussen

Hvor bor du?
Jeg bor i Ølstykke som ligger ca 30 km fra København.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg blogger her: Lisas Kreative Univers 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort,layout,æsker,billeder mm.

IMG_4094-001
IMG_2029

IMG_4011-001

IMG_3776-001

IMG_3086

Når begynte du med papirhobby?
Jeg opdagede scrapbooking for alvor i 2006.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg elsker at lave både det feminine og det maskuline look og en gennemgående tråd i mine projekter er detaljer, jeg elsker detaljer og jo flere jo bedre. Jeg elsker at afprøve en masse forskellige teknikker og bruger dem ofte i mine projekter.
Jeg blev præsenteret for scrapbooking af en veninde og det er jeg hende stadig dybt taknemmelig for. Jeg er uddannet blomsterdekoratør men valgte i 2007 at skifte til indendørs gartner, det er et job som ikke er så kreativt som dekoratør jobbet, men scrapbooking gør at jeg stadig kan være kreativ i stor stil.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Ja, flere gange om ugen, scrapper ikke hverdag, men “runder” scrapværelset næsten hver dag.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg er så heldig at jeg har mit eget scrapværelse, det er ikke stort men jeg elsker det og jeg kan heldigvis lukke døren de dage hvor det ligner at der er “sprunget en bombe” og det gør det tit.

IMG_4198-001

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Uha, der findes rigtig mange fantastiske papirkunstnere i Skandinavien og jeg følger en stor del af dem, men på kort fronten vil jeg gerne nævne Gitte også kendt som Blomsterbox, hun laver nogle fantastiske kort som altid er til stor inspiration.
Du kan finde Gitte her: www.blomsterbox.blogspot.dk

Foto: Lisa Rasmussen
Publisert med tillatelse

close
2 kommentarer
  1. dorte skriver

    super flot og som altid skønne ideer og god inspiration hos dig

  2. Maryann Laursen skriver

    Skønt at se dig her også Lisa, og nu er vi endda så heldig at vi får at se, hvor du fremstiller alle dine fantastisk smukke kreationer altid. Og de er bare vildt flotte og fantastiske altid.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More