Lisbeths sommerkort

Her i de nordligere deler av Skandinavia er mørketiden straks over for denne gangen og vi ser framover mot lysere tider. Da er Lisbeths glade og fargerike sommerkort er en hyggelig påminnelse om hva som venter. Når man i tillegg leser den oppløftende teksten Lisbeth har lagt på kortet må man jo bare se ekstra lyst på tiden framfor oss! Nedenfor kan du lese Lisbeths egen beskrivelse av hvordan hun laget kortet.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Playful
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Die Cutting
Pynt/dekor: Charms, blomster, skjell, bling, Die Cuts
Hovedfarge: Beige/Blå
Medium som er brukt: Copic Sketch


1618643_1294445373903880_2875862999819942745_n

Jag har gjort ett Grattiskort till en som älskar att resa och då gärna till Asien och det kan ju vara skönt att bli påmind om sol, värme och en god paraplydrink i vinterkylan här.

Jag har använt två digistämplar som jag satt ihop, Stacey från Slinky Tart och The Beach från Make It Crafty, målat motivet med Copic sketch. Orange och blå cardstock får rama in bilden, trämönstrad cardstock från K-designs som tyvärr inte finns längre. Kortet är dekorerat med Grattis utskuren i mossgummi, diesen kommer från Rox Stamps, jag har stämplat Kom ihåg på vit krympplast som jag efter stämpling värmde med embossingfön för att krympa den, stämpeln Kom ihåg kommer från Reprint, charmsen har jag satt på en kedja som är fäst med ett hjärtbrad, snäckorna är egna semesterfynd, plockar alltid snäckor när jag är utomlands, perfekta dekorationer på kort.

Foto: Lisbeth
Publisert med tillatelse

Translate »