Live-kurs på World Cardmaking Day!

Fire gratis live-kurs i The Paper Events

Lørdag 3. oktober er det World Cardmaking Day og tradisjonen tro arrangerer TPC Magazine et digitalt scrappetreff i Facebook-gruppen The Paper Events. Men i år kan vi også tilby hele fire live-kurs i løpet av dagen. Det er den anerkjente danske kursholderen Mette Janni som holder kursene og de er helt gratis!

Live-kurs nummer 1 går av stabelen 3. oktober kl. 11. Her vil du lære å lage nydelige små gresskar som du kan bruke som pynt på høst- og Halloween-kortene dine. 

Neste kurs vil være kl. 13. Da vil Mette vise deg hvordan du kan lage stjerneformet julepynt av papir. 

Det tredje kurset starter kl. 15. På dette kurset vil du lære å lage denne nydelige dekorasjonen. Hvorfor ikke lage noen slike som julegaver i år?

Det siste kurset starter kl. 17. Her vil du lære å lage disse herlige trommene. Trommene er svært populære i Danmark og du vil få se hvordan du kan lage de fra bunnen av. 

For å delta på live-kurs og vårt digitale scrappetreff melder du deg inn i gruppen The Paper Events innen lørdag 3. oktober. Du kan lese mer om arrangementet her: TPC Cyber Crop med 4 gratis kurs!

Nøkkelord dansk: Live-kursus

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.