LO SKOLESTART

2 1,070

Mitt første prosjekt for høsten ble en LO. Jeg har kjøpt så mange fine Prima høst blomster, og har lenge tenkt å lage et prosjekt med min mammas første skoledag bilde. Min første skoledag Lo tar oss helt tilbake til 1946. En annen tid, i et annet land.

Type prosjekt: LO
Anledning: Skolestart
Stilart: Frodig vintage
Teknikker bruk: Lag på lag
Pynt/dekor: Blomster, art steiner, glitter og chipboard
Hovedfarge: Gyllen høst gul
Utstyr som er brukt: Studiolight dies

Jeg har valgt å holde meg litt i pudder skalaen av høstfargene, siden bildet er ganske dust i nyansene. Bildet har en del bretter, men det syns jeg er litt av sjarmen med gamle bilder. For å støtte det litt så limte jeg det opp på to lag med album papp før jeg monterte det. Vær litt forsiktig med å bruke flytende lim på gamle bilder, de kan lett løfte seg litt, da sitter du igjen med stygge striper i bildet som er umulig å reversere. Jeg anbefaler absolutt dobbeltsidig tape til dette. Det ble et blomsterrikt prosjekt med innslag av grovt glitter, art steiner og chipboard. Jeg har fortsatt å jobbe med høyder gjennom hele prosjekter, også under blomstene. Alt er montert opp på biter av papp og 3D puter. Det er nok en LO som må i en ramme eller limes opp på et lerret. Det ble like høyt som et «Dagobert smørbrød», så i albumlomme går det nok ikke.

Til slutt må jeg få lov til å fortelle dere litt av historien bak dette bildet. Mamma fortalte at en av brødre hennes hadde fått lov av læreren å være hjemme denne dagen, fordi hun måtte låne støvler hans. Det var regler for hva man fikk lov å ha på seg, små sko var ikke tillatt.  Det ble med den ene dagen, for oppe i kremmerhuset lå det helt nye riktig type fottøy og en appelsin. Ikke rart hun smiler stort. Bare tanken på helt nye sko, for første gang.

Håper dere alle ble inspirert til å sette dere ned med et bildeprosjekt:)
Klem Betina:)

 

 

close
2 kommentarer
  1. Anita skriver

    Så innmari nydelig LO, Betina! Herlige farger og flott sammensetninger!

    1. Betina Olslund skriver

      Tusen takk Anita:) Så koselig:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More