, ,

Embellishments i tin

Jeg er med på Wanderlust 2017 som varer hele året, og de har et spændende kursus i lodning/fortinning. Nu kan jeg lave mine egne findings/embellishments i tin.


Type projekt: DIY, Altered
Anledning: Maskulint ophæng/kort/tag
Stilart: Goth, steampunk, mixed media
Teknikker brugt: Lodning, embossing, genbrug
Pynt/decor: Nøglering, farvet bånd, lille tag
Hovedfarver: Sort, Rust
Medium: Sort gesso, spray farver, metallic sølv, Alcohol ink fra ranger i rust
Udstyr som er brugt: Big shot, pensel, genbrugstag, embossing folder Numeric fra Sizzix, embossing pulver sølv fra Ranger, kobber, tin, loddekoble 80W, flus, Skamolexplade, pincetter, Tim Holtz dies Mini lock & key og Mini gears set, sort papir, PaperArtsy MON2 stamp, 3D puder og revet lagen farvet og brugt som bånd.


Her er alle de ting jeg brugte til lodning, og for at det skal lykkes skal det være en loddekolbe med 80W. Loddetinnet indeholder 60% tin og 40% bly.

Det skal være kobber du lodder på. Her har jeg diecuttet i tyndt kobber og bagpladen i lidt tykkere kobber, klippet med en saks.

Efter at loddekolben er varmet godt igenmen, skal der flus på emnet, og det kan godt give lidt røg når loddetinnet kommer på. Jeg havde et vindue åbent så var det ikke slemt med røgen.

Jeg kom tin på begge sider, for at emnerne fik lidt mere volume, og derefter når det var færdigt skyllede jeg det i varmt vand for at få flusresterne af. Jeg har givet gear, nøglen og hængelåsen alkohol ink i rust farver, og det lille tag har fået embossing pulver i sølv.

Efter tagget er embosset er det malet med sort gesso, fremhævet med metallic rub-ons i matsølv.

 

 


Posted

Translate »