NORDSTJERNEN: LOUISE FRA DANMARK

0 454

Pl-blå

Louise gjorde som de fleste av oss, hun begynte aktivt med scrapbooking etter at hun fikk barn. Det er noe med det å dokumentere de første leveårene som motiverer oss til å lage flotte layouter for ettertiden. I dag kan du bli bedre kjent med Louise og hennes nydelige papirprosjekter.

mig

Hva er ditt navn og hvor bor du?
Jeg hedder Louise (Tarp Poulsen). Jeg bor i Ringsted, midt på Sjælland, sammen med min mand og vores to børn. Vi er lige flyttet fra lejlighed og i hus som vi nyder.

Har du blogg hvor du viser fram dine papirprosjekter?
Jeg har ikke min egen blog men hver fredag (eller i hvert fald een gang om ugen) blogger jeg hos Picturing the World. Jeg bruger min Instagram til at vise mine projekter (@scrapbylouise).

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg laver mest layouts, både 12×12″ men også 8,5×11″. Jeg arbejder også med Project Life men jeg er ikke lige så begejsret for denne del mere.
Sidst men ikke mindst laver jeg også kort men der er mest når jeg ved at jeg skal bruge dem.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg scrappede for mange år siden – inden jeg vidste at det hed scrapbooking, dengang hvor man havde et mønsterpapir som man dekorerede med et billede og så var man færdig. Jeg har lavet mange kreative ting siden men kom tilbage til scrapbookingen for 3,5 år siden, da jeg var gravid med min datter og søgte på internettet for at finde inspiration til barnedåbs-indbydelserne og derfra tog det med hobbyen og jeg har scrappet non-stop lige siden.

Hvor ofte holder du på med papirhobbyen?
Det er meget forskelligt hvor meget tid jeg bruger på at scrappe. Nogle uger er det hver aften, andre uger er det måske kun 1-2 aftener. Jeg scrapper når jeg har lyst til de og når jeg følger mig inspireret.

Hva (og hvem)  inspirerer deg?
Jeg bruger rigtig meget tid på instagram hvor jeg også finder en del inspiration. Der er ikke nogen speciel men en blanding af mange talentfulde mennesker som inspirere mig.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg er virkelig glad for min scrapplads. Jeg har den ene væg i vores soveværelse, så jeg behøver ikke altid at rydde op men jeg kan bare lukke døren når jeg ikke vil se på rodet. Selvfølgelig kan man altid bruge mere plads men jeg er godt tilfreds med det jeg har.

eline-layout

Eline-layout: Et layout af min datter i 8,5″x11″. Til dette layout fandt jeg inspirationen på instagram.
 
Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA