,

Love – Alla hjärtans dag!

Det är med en enorm glädje och stolthet som jag skriver här på TPC Magazine och jag vill börja med att tacka Marit för förtroendet. Jag kommer att visa lite olika stilar som jag gärna använder mig av och dela med mig av knep som jag har hittat under de åtta åren som jag har pysslat. Jag blir jätteglad för kommentarer och dela gärna med er av egna tips!

Type prosjekt: Valentines kort
Anledning: Alla hjärtans dag/Valentines Day
Stilart: Shabby Chic
Teknikker brukt: Layering, stämpling, stickling
Pynt/dekor: Blomster, brads, bånd, jute, halvperler
Hovedfarge: Rosa
Medium som er brukt: Distress Ink, stickles

SE OGSÅ: ALLA HJÄRTANS DAG

Idag tänkte jag visa ett enkelt alla hjärtans dag-kort med mönstrade papper from Prima Marketings serie “Delight Collection”. Under fjärilen och på insidan av kortet finnes en gammal karta över Skandinavien.

Mönstrade papper från en underbar serie i ljusa vårfärger, Prima Marketings serie ”Delight Collection”
Chalk: ”Vintage photo”, Distress Ink från Ranger
Metallhjärta: Brads, Prima ”Delight Collection”
Text: ”Love” från Reprint
Blommor: Prima och Wildorchidcraft
Rund knapp: Prima ”Delight Collection”
Fjäril: ”Hope Chest” burlap butterflies från Pink Paislee
Halvpärlor: Inkido
Band: okänt
Stickles: Star Dust och Frosted Lace

Translate »