LOVE – ALLA HJÄRTANS DAG!

0 942

Det är med en enorm glädje och stolthet som jag skriver här på The Paper Crafting och jag vill börja med att tacka Marit för förtroendet. Jag kommer att visa lite olika stilar som jag gärna använder mig av och dela med mig av knep som jag har hittat under de åtta åren som jag har pysslat. Jag blir jätteglad för kommentarer och dela gärna med er av egna tips!

Type prosjekt: Kort
Anledning: Valentines Day
Stilart: Shabby Chic
Hovedfarge: Rosa

Idag tänkte jag visa ett enkelt alla hjärtans dag-kort med mönstrade papper från Prima Marketings serie ”Delight Collection”. Under fjärilen och på insidan av kortet finns en gammal karta över Skandinavien.

love-kort-fiaskapar-298x300

love-kort-fiaskapar-dekos-300x214

love-kort-fiaskapar-insida-300x196

Mönstrade papper från en underbar serie i ljusa vårfärger, Prima Marketings serie ”Delight Collection”
Chalk: ”Vintage photo”, Distress Ink från Ranger
Metallhjärta: Brads, Prima ”Delight Collection”
Text: ”Love” från Reprint
Blommor: Prima och Wildorchidcraft
Rund knapp: Prima ”Delight Collection”

Fjäril: ”Hope Chest” burlap butterflies från Pink Paislee
Halvpärlor: Inkido
Band: okänt
Stickles: Star Dust och Frosted Lace

Foto: Sofia Svennberg, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA