Kortmakeri: Fargelegging med Distress Ink

Invisible Lines og fargelegging

1 1,527

Malin (Majamelon) er en svært dyktig svensk papirkunstner som i hovedsak lager kort. Malin begynte å lage kort i begynnelsen av 2007 og har tidligere vært med i Design Team for Magnolia og StampARTic. Malins kort kjennetegnes av flotte motiv som er nydelig fargelagt med Distress Ink.

Jag heter Malin Malm och bor i Sörberge med min familj, ett par mil utanför Sundsvall. Min blogg: Malins vardagspyssel och så har jag Instagram där jag heter Majamelon. Jag gör mest kort, men ibland blir det någon Layout.

Jag började med kortmakeri i början av 2007. Jag började med denna hobby efter att ha varit och hälsat på en vän som hade köpt hem en massa fina papper och blommor. Jag har alltid hållt på med någon form av pyssel, men när jag såg hennes hög av mönstrade papper, och färdiga kort, så blev jag alldeles hypnotiserad. En timme efter besöket så for jag iväg till den närmsta hobbybutiken och handlade upp halva lönen!

Korten som jag visar här idag valde jag för att dom representerar min stil. Ibland kastar jag på dekorationer till höger och vänster, men andra gånger så räcker det med bara motivet och någon detalj. Korten med Magnolias Tilda och Gorjuss Girl var första gångerna jag provade på tekniken invisible lines. Jag gör oftast kort med motiv som går att måla, och jag vill gärna att korten ska vara symmetriska och färgmatchande.

MALIN FRA SVERIGE

MALIN FRA SVERIGEMALIN FRA SVERIGE

Mitt pysselrum är ett organiserat kaos. För tillfället har det blivit renoverat, så just nu ser det rätt städat ut. Oftast så är det grejer precis överallt, men jag brukar ha bra koll på vart sakerna ligger. Jag har en ljuvlig utsikt över en stor älv och berg där det ofta går vilda djur så inspiration får man gott om…även om jag ibland fastnar mer på naturen än själva skapandet. På bilden av mitt pysselrum så saknas det lite lådor och grejer som jag inte har hunnit få dit än.

MALIN FRA SVERIGE

Andra kortmakare som inspirerar mig är många, Petra/Paradise, Chris_P och Mayas hobbyblogg för att nämna några få.

Jag har tidigare varit med i Magnolia och StampARTics team.

MALIN FRA SVERIGE


Alle foto: Malin

Publisert med tillatelse

1 kommentar
  1. Lena_J skriver

    Hyggelig og lese om deg, og nydelige kort. Digget spesielt det første med rådyret på. Fantastisk flott fargelagt.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More