MAMMA – ER MIN HELT….

0 1,581

Noen ganger her i livet så går tiden så alt for fort, og jobb, skole og familie tar all tiden. Da er det vanskelig og finne tid til seg selv, og ikke minst til hobbyen. Om man klarer og karre til seg noen timer på hobbyplassen, så har man ofte så mye i hodet at litt av kreativiteten har tatt pause. Slik er det iallefall for meg. Hva gjør man da?

Type prosjekt: Kort
Anledning: Morsdag
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Die Cutting

Jeg kjenner at for min del så er jeg ekstremt takknemlig for  serien SKANDINAVISKE STEMNINGER. For her finner jeg alltid masse inspirasjon. Og i tillegg så lærer jeg et eller annet nytt her hver eneste gang. Her finner man merkedager, navnedager, hva måneden betyr, overtro, stjernetegn, hvilke blomster og steiner som forbindes med måneden o.s.v. Denne gangen lot jeg meg veldig inspirere av de sterke fargene i bildet for januar, og har tatt ut gul,orange, brun, og blå.

Jeg har laget et morsdagskort i en litt leken stil, så istedenfor snøfnugg ble det en stjernestorm inspirert av snøen som glitrer så fantastisk på det nederste bildet i inspirasjons-collagen.

Motivet er Super boy fra Cuddlybuddly og det er fargelagt med distress. Stjernene er fra kort&godt, mamma er bokstav dies fra KaBoks, og teksten “er min helt” er fra bokstavstempler fra lawn fawn embosset i hvit.

kreativelena_03_2016

Innsiden fikk stjerner i to av hjørnene slik at man følger utsiden inn.

kreativelena_03_2016_02

Hverdagen tar mye av min tid som nevnt , så det er best og være på forskudd med disse kortene. Det er jo ikke så lenge til morsdag. Og i år faller den også samtidig som valentine. Jeg har så mange kort jeg vil lage, men rekker nok ikke så mange som jeg vil.
Hvordan er det med deg? Får du laget alle kortene du vil, og er du på forskudd med morsdag og valentine?

Som alltid så håper jeg at dere koser dere med hobbyen. Vi sees snart igjen!

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »