MÅNEDENS PROSJEKT 2019 – FEBRUAR

0 802

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i The Paper Crafting. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av The Paper Craftings lesere, til “Årets papirprosjekt 2019”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for februar.Kortet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i februar er et herlig kort laget av Sofie i Sverige. Kortet er laget til Alla hjärtans dag/Valentines Day som var den 14. februar. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“På Sofies Valentineskort er det motivet, i form av en herlig elefant, som står i fokus. Det rene og enkle designet uten annen dekor enn en enkel tekst og ramme gjør at motivet kommer ekstra godt fram. Motivet er nydelig fargelagt og blendingen mellom det grå og det rosa er veldig godt utført. At den rosa fargen også går igjen på elefantens skjørt, ballong og i teksten på kortet skaper en fin harmoni”. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Alla hjärtansdag – inspirationskort till Copic Sverige
Stilart: Clean and Simple/CAS
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging.
Pynt/dekor: Svart glitterpapper, stickles, kärlek dies.
Hovedfarge: Grå, rosa och ljusblå.
Størrelse: 15×15 cm.
Medium som er brukt: Copic Sketch, dies, Stickles, glitterpapir
Nettside: Du kan se mer av det Sofie lager på Copic Sverige och i olika Facebook-grupper.
Dersom du vil stemme fram Sofies herlige kjærlighetskort som “Årets papirprosjekt 2019” vil du få muligheten til det fra 31. desember 2019 og en måned fremover. Den 7. februar 2020 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2019 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene fra mars til desember på den siste dagen i hver måned. 
Premien til “Årets papirprosjekt 2019” sponses av Scrappiness

Foto: Sofie
Publisert med tillatelse 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More