MÅNEDENS PROSJEKT 2019 – JANUAR

0 871

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i The Paper Crafting. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av The Paper Craftings lesere, til “Årets papirprosjekt 2019”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for januar. Kortet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i januar er et nydelig babykort laget av Marina i Norge. Kortet er formet som en sløyfe og er laget til en liten gutt. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Marinas kort har en vakker utforming som passer fint til babykort. Fargene på kortet står flott til hverandre, og både de og fjærene som Marina har brukt gir kortet et mykt, sart uttrykk. Pynten i form av to badeender henter opp motivet i designpapiret på en fin måte, og blomsterpynten med teksten “Baby” i midten blir et naturlig midtpunkt på kortet”. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Fødsel – gutt
Stilart: Playful
Teknikker brukt: Die Cutting
Pynt/dekor: Blomster, støvbærere, fjær, hjerter, små hvite glitterkuler, bånd med skrift på og to små ender.
Hovedfarge: Blå og litt gult
Utstyr/materiell som er brukt: Dies, sølvkartong, designpapir.
Netttside: cardsbymarina (Instagram)
Dersom du vil stemme fram Marinas vakre babykort som “Årets papirprosjekt 2019” vil du få muligheten til det fra 31. desember 2019 og en måned fremover. Den 7. februar 2020 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2019 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene fra mars til desember på den siste dagen i hver måned. 

Premien til “Årets papirprosjekt 2019” sponses av Scrappiness

Foto: Marina
Publisert med tillatelse

 

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More