Månedens prosjekt 2019 – mars

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i The Paper Crafting. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2019”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for mars. Kortet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i mars er et artsy kort laget av Gry Anita i Norge. Kortet er laget i vertikalt format i nydelig grønt og gull/kobber. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Dette kortet har et herlig motiv, og pynt og farger som passer godt til motivet. De grønne, turkise, sorte og kobberfargene fra motivet taes igjen i hele kortet. Dette kortet reflekterer også kunstneren sin helt særegne stil, med bruk av farger, sugerør, tannhjul, teknikker og et snev av Steampunk. Kortet er godt komponert med det gyldne snitt, men uten at kortet tipper. Dette skaper god harmoni i kortet.”


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Steam Punk
Teknikker brukt: Die cutting
Pynt/dekor: Metall, messing tannhjul, foam, sugerør og glass stener fra gamle lysestaker
Hovedfarge: Grønn
Størrelse: 20,5 x 21 cm
Utstyr/materiell som er brukt: Dies, foam, bazzill og mønsterark
Nettside: gryanitasmith (Instagram) Gry Anita Smith Murud (Facebook)


Dersom du vil stemme fram Gry Anitas flotte kort som “Årets papirprosjekt 2019” vil du få muligheten til det fra 31. desember 2019 og en måned fremover. Den 7. februar 2020 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2019 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC den siste dagen i hver måned. 

Premien til “Årets papirprosjekt 2019” sponses av Scrappiness

 

Foto: Gry Anita
Publisert med tillatelse 

 

Posted

Translate »