Månedens prosjekt – august 1

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av et vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2022”. I dag har vi gleden av å presentere et av månedsprosjektene for august. Denne måneden er vi nemlig så heldige at vi kan by på to månedsprosjekter!Månedens papirprosjekt –  august 1 er et vakkert kort laget av Mia i Sverige. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Mias kort har et vakkert design med et sommerlig motiv. Fargene er fint avstemte til hverandre og gir kortet et harmonisk uttrykk. Kortet har lekre detaljer som en håndlaget bakgrunn, en diecut som gir inntrykk av en hvit netting og nydelige blomster”.


Beskrivelse av prosjektet?
Här har jag gjort ett kort med eget mönsterpapper o detta är gjort av skräppappret som blev när jag färgade heartfeltbladen med distress oxide så det var inte planerat. Blommorna är gjorda av olika storlekar som jag kört ut på min cricut joy. Silverpärlornab är nageldekorationer från dollarstore. 

Størrelse på prosjektet?
Kortet har en storlek 15×15 cm.

Hva slags materialer er brukt?
Texten kommer från Jess inks sommarkalender o fjärilen är en stans från Panduro. Nätet har jag fått utstansat av en vän.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Det tog ca 1 tim att få kortet klart.


Avstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – august 1 som “Årets papirprosjekt 2022” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2022 og en måned fremover. Den 7. februar 2023 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. 

Foto: Mia
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.