Månedens prosjekt – august 2

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av et vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2022”. I dag har vi gleden av å presentere et av månedsprosjektene for august. Denne måneden er vi nemlig så heldige at vi kan by på to månedsprosjekter!Månedens papirprosjekt –  august 2 er et herlig kort laget av Heidi i Norge. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Heidis kort har et flott og ungdommelig design. Fargene er harmoniske og passer fint til hverandre.
Kortets positive budskap gjenspeiles i farger, pynt og det herlige motivet”.Beskrivelse av prosjektet?
Digistempel fra Sweet escape er printet ut og fargelagt med Copics. Motivet er så stanset ut med Crealies-dies og montert på foamtape slik at det kommer litt opp fra panelet bak. Så har jeg funnet diverse ark og klistremerker fra Papirdesign og blomster fra Wild orchid crafts. Innsiden har stempel fra North Star design på den ene siden og panel med skrivefelt på den andre. Her er samme oppsett som på forsiden.

Størrelse på prosjektet?
Kortet er stående, ca 13,5 x 15 cm.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Motivet og bakgrunnen tok et par timer å fargelegge og så ca en time på å lage kortet. Bruker alltid litt tid på å finne ut hvordan kortet skal se ut.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Kortet er laget til min datter som elsker å shoppe. Jeg hadde skrevet ut noen alternativer, og hun syntes dette motivet lignet litt på seg selv så da falt valget på det.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Facebook: Heidis papirhobby
Blogg: Heidis papirhobby


Avstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – august 2 som “Årets papirprosjekt 2022” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2022 og en måned fremover. Den 7. februar 2023 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. 

Foto: Heidi
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.