MÅNEDENS PROSJEKT 2019 – AUGUST

0 1,505

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2019”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for august.Prosjektet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i august er to flotte gaveposer laget av Gunn Anita i Norge. Gaveposene er både røffe og romantiske. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Gunn Anita leker med papirer, strukturer, pynt og mønster. Det er alltid en fin harmoni i det hun lager, både til gutter og jenter. Mange spennende detaljer. Hun blogger og er aktiv på Facebook i ulike grupper. Hun deler gjerne tips og egne maler.”

Type prosjekt: Papirposer
Anledning: Bursdag/konfirmasjon
Stilart: Romantisk og rustikk
Teknikker brukt: Die cutting, embossing, maling og stempling.
Pynt/dekor: Papirblomster, blonde, doily, hugsnug, knapp, tresommefugl, gassklut, Tim Holtz metall, tag og hamptråd.
Hovedfarge: Kraft, rosa og blå.
Størrelse: Papirposene måler 18×22 cm uten hanken.
Medium som er brukt: Embossing pulver, distress ink pad, archaival blekk, maling og gesso.
Utstyr/materiell: Papirposer mønsterpapir, dies, Bazill, stempel, Sidekick og varmepistol.
Blogg: Hobbyfrik
Instagram: Hobbyfrik
Dersom du vil stemme fram Gunn Anitas flotte gaveposer som “Årets papirprosjekt 2019” vil du få muligheten til det fra 31. desember 2019 og en måned fremover. Den 7. februar 2020 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2019 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 


Premien til “Årets papirprosjekt 2019” sponses av
Scrappiness

Foto: Gunn Anita
Publisert med tillatelse

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »