,

Saltstraumen kirke

Kristinas nydelige kopi av Saltstraumen kirke var et av “Månedens prosjekt” i TPC. Begrunnelsen for valget var som følger: “Kristina har laget en kirke med en nydelige detaljer og historie. Kirken er en kopi av en kirke som står i dag, man kan enkelt se likheten. Detaljrik og nydelig brettet. Historien bak er rørende og vakker, en flott hyllest til bonusbestemor. Kjærlighet i hver brett. Kristina holder på med sitt eget prosjekt, landsby med ulike hus. Der er det mye flott.”

  • Type prosjekt: Byggverk i kartong
  • Anledning: Generell
  • Teknikker brukt: Folding, Die Cutting
  • Pynt/dekor: Glittersnø, Frost Sheets
  • Hovedfarge: Grå

Dette er en kirke inspirert av Saltstraumen kirke. Den er laget ved hjelp av Tim Holtz sine husdies både de gamle Bigz-diesene og de nye thinlits-diesene. Det ble selvfølgelig en del modifikasjoner og enkelte deler har jeg ikke brukt dies til, da det ikke var noen som passet.

Jeg har brukt kartong til basen, taket og diverse detaljer og hvit bølgepapp til «bordkledningen». Jeg har brukt Aleene’s glittersnø på taket og en enkel batteridrevet lyslenke inni for å lyse den opp. Vindusglassene er av Frost-sheets fra Tim Holtz.

SE OGSÅ: EKSPLOSJONSBOKS MED 3D LYKT, KAMERA OG BRYLLUPSKAKE TIL BRYLLUP


Dette var et prosjekt som jeg brukte flere dager på å lage, selvfølgelig ikke hele dager, men det var ganske omfattende, spesielt vinklene på spiret måtte jeg gruble litt på.

Ei i familien mistet mannen sin rett før jul i fjor og han ble gravlagt i Salstraumen kirke, så denne kirken ble min julegave til henne. Flere bilder og informasjon finnes her: Saltstraumen kirke

Translate »