MÅNEDENS PROSJEKT – DESEMBER

0 816

Hver måned i 2019 har vi presentert “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Vi er nå nådd fram til det tolvte og siste månedsprosjektet i 2019. Nå trenger vi din hjelp. Fra og med i dag kan du stemme på det månedsprosjektet du liker best. Prosjektet som får flest stemmer blir kåret til “Årets papirprosjekt 2019”. Men først har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for desember.


Prosjektet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i desember er tre flotte tags laget av Anne-Mette i Danmark. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Anne-Mettes nydelige tags minner meg om en skandinavisk vintermorgen hvor jeg kan se rådyrene ute på gårdsplassen. Kombinasjonen mellom det blå, det sølvfargede og kraftkartongen gir et fint inntrykk og passer godt til motivene. Designet brytes opp av at motivene går utfor kantene på tagene, dette gir mer liv og skaper spenning i prosjektet. Designet forøvrig er stilrent – noe som er in i tiden”

Type prosjekt: Tags/gavemærker
Anledning: Julen 2019
Stilart: Lag-på-Lag
Teknikker brukt: Die-cutting
Pynt/dekor: Udstansninger, hampsnøre
Hovedfarge: Blå
Størrelse: 6×10,5cm
Medium som er brukt: Lim, 3D skumpuder
Utstyr/materiell som er brukt: Maja Design: ”Holiday in the alps” designpapir; kraft karton; mat sølv karton; hampsnøre. Jeg har brugt dies fra Dan Dies; Joy Nordic Christmas; Craft Emotions; Simple and basic; BigShot; Falseben.
Evt. andre opplysninger: De 3 tags er pyntet med designpapir på forside, bagside og indeni. Du kan stemple dem med til/fra eller skrive en hilsen indeni.
Link til din blogg eller konto på sosiale media hvor du publiserer bilder av papirprosjekt:Anne-Mette’s scrapblog Her finder du billeder af mine tags og mange andre kreationer.
Instagram: annemettefredberg
Dersom du vil stemme fram Anne-Mettes flotte tags som “Årets papirprosjekt 2019” vil du få muligheten til det fra 31. desember 2019 og en måned fremover. Den 7. februar 2020 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2019 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 
 
Premien til “Årets papirprosjekt 2019” sponses av Scrappiness

 

Foto: Anne-Mette
Publisert med tillatelse

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More