Månedens prosjekt – februar

Redaksjonen har kåret månedens papirprosjekt

0 463

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2020”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for februar.


MÅNEDENS PROSJEKT - FEBRUAR - Papirhobby


Prosjektet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i februar er et flott kort laget av Heidi i Norge.  Kortet er et valentineskort med et utradisjonelt kjærlighetsmotiv. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Denne måneden falt valget mitt på dette kortet. Fargeleggingen er fantastisk. Bobler over av kjærlighet. Enkelt og rent, men med et klart budskap. Mange fine detaljer. Likte og at det var litt “annerledes” kjærlighetsmotiv. Teksten topper hele kortet”.


MÅNEDENS PROSJEKT - FEBRUAR - Papirhobby

Type prosjekt: Kort
Anledning: Valentine’s Day
Teknikker brukt: Stempling. Fargelagt med Copics.
Pynt/dekor: Ingen (kun fargelagt).
Hovedfarge: Dyp blågrønn og rødt.
Størrelse: Cirka 5″x6″.
Medium som er brukt: Copic sketch + blender. Hvit gelpenn og glossy accent til detaljer. Versamark vannmerkepute til stempler i bakgrunnen.
Utstyr/materiell som er brukt: Stempler fra My Favorite Things – Cute chemists Teksten er embosset i hvitt, banner er stanset ut med bannerdie fra Lawn Fawn.
Evt. andre opplysninger: Prikker og hjerter i bakgrunnen er laget med Copic blender. Motivene er farget med no lines-teknikk, klippet ut for hånd og montert på limputer.
Link til din blogg/sosiale media:
Blogg: Heidis papirhobby
Instagram: heidimjohansson
Dersom du vil stemme fram Heidis flotte kort som “Årets papirprosjekt 2020” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2020 og en måned fremover. Den 7. februar 2021 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2020 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 
 
MÅNEDENS PROSJEKT - FEBRUAR - Papirhobby

 

Foto: Heidi
Publisert med tillatelse 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »