Månedens prosjekt 2020 – januar

Månedens prosjekt - januar - Kalender

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2020”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for januar.


Månedens prosjekt - januar


Prosjektet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i januar er en flott kalender laget av Nettan i Sverige.  Kalenderen har mange spennende detaljer. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Nettan Lie har skapat en almanacka med många härliga detaljer. Kugghjulen förstärker känslan på det mönstrade pappret och ger en maskulin känsla som även återfinns i valet av den mörka cardstocken. Änglavingarna bakom den härliga tagsen med peppande text är otroligt vackra och detaljrika och balanserar upp allt till en otrolig harmoni. Klockan i hörnet passar väldigt fint in på temat med tid som en almanacka har”.


Månedens prosjekt - januar - Kalender

Type prosjekt: Bords almanacka
Stilart: Steampunk
Pynt/dekor: Både vingarna i resin och metaldekorationerna är från Prima marketing, cabochons från Vivi Gade
Størrelse: Fram och baksida 9 ¾ * 5 ⅛ inch. Botten 9 ¾ * 3 ¾
Medium som er brukt: Golden nugget effect paste, Chest of gold acrylic paint och Vintage gold wax alla tre från Finnabair marketing
Utstyr/materiell som är brukt: Chipboard, cardstock från Bazzil, mönsterpapper från Stamperia, stencil Manuscript från Prima marketing
Nettside: @nettans_scrapbookingalster (Instagram)
Dersom du vil stemme fram Nettans flotte kalender som “Årets papirprosjekt 2020” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2020 og en måned fremover. Den 7. februar 2021 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2020 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 
 

 

Foto: Nettan
Publisert med tillatelse

Translate »