Månedens papirprosjekt 2020 – juli

Redaksjonen har kåret månedens papirprosjekt

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2020”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for juli.Prosjektet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i juli er et flott handgjord kort laget av Anna i Sverige. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Dette kortet er sommerlig og friskt i herlige farger og med en morsom tekst. Kortet får meg til å tenke på koselige sammenkomster over kaffekoppene i en solfylt hage. Jeg elsker det rene, enkle, men samtidig kreative designet Anna har klart å få til på dette kortet.”


Beskrivelse

Beskrivelse av prosjektet?
Et handgjord kort. Kortet är ett ”one layer” kort i CAS (clean and simple) stil. Jag har färglagt med dom nya Illustrator-pennorna från Spectrum Noir. Alla stämplar är från hÄnglar & Wings.

Hvordan er prosjektet laget?
Jag har stämplat motiven var för sig så det blev en ”oval ring” i ytterkanten av min kortpanel. Sedan färglades allt med mina Illustrator-pennor. Kortpanelen monterades sedan med 3d-tape på min kortbas för att få lite dimension.

Størrelse på prosjektet?
Storlek på kortet är 14cm x 10.5cm

Hva slags materialer er brukt?
Jag stämplade på Color Copy papper 300g. Stämplar ”Fika-Fredrik” och ch ”Kaffe och Choklad” från hÄnglar & Wings. Svart Stämpeldyna, Momento. Spektrum Noir Illustrator Pennor för färgläggning.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jag blev inspirerad av just stämplarna och texten och ville använda dom tillsammans.

Adresse til eventuell blogg/webside? Kortet er laget som et inspirasjonsbidrag for hÄnglar & Wings
Mitt Instagram-konto: @uraanna

Dersom du vil stemme fram Annas flotte papirprosjekt som “Årets papirprosjekt 2020” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2020 og en måned fremover. Den 7. februar 2021 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2020 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

Foto: Anna
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. Håndlavet kort. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt. Handgjord kort

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.