MÅNEDENS PROSJEKT – JULI

0 761

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i The Paper Crafting. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av The Paper Craftings lesere, til “Årets papirprosjekt 2019”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for juli.Kortet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i juli er et spennende kort laget av Kristina i Norge. Kortet er laget i en klassisk stil og har et røft uttrykk. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Kristina har en teknikk som er enkel og spennende på en gang. Hun er en aktiv blogger med mange innlegg i måneden. Det varierer. Hun er flink til å dele hvordan ting er gjort så det er lett å lifte om man ønsker. Stilen er klassisk og ren men også spennende og lett å like. Kristina er veldig tydelig og tro til sin stil. I tillegg er hun enormt dyktig fargelegger.”

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Røft og Tøft
Teknikker brukt: Svertet kantene med Distress Ink
Pynt/dekor: Dies og hampbånd
Hovedfarge: Brun
Størrelse: 15×15 cm
Medium som er brukt: Prima Rust-maling
Utstyr/materiell som er brukt: Dies, ark og stempel
Links: Blogg: Kristinas kortblogg
Instagram: kroest76
Dersom du vil stemme fram Kristinas flotte kort som “Årets papirprosjekt 2019” vil du få muligheten til det fra 31. desember 2019 og en måned fremover. Den 7. februar 2020 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2019 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i The Paper Crafting den siste dagen i hver måned. 

 

Premien til “Årets papirprosjekt 2019” sponses av Scrappiness

Foto: Kristina
Publisert med tillatelse

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »