Månedens prosjekt – mai

Redaksjonen har kåret månedens papirprosjekt

0 178

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2020”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for mai.


MÅNEDENS PROSJEKT - MAI - Håndlaget kort Elin


Prosjektet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i mai er et herlig kort laget av Elin i Norge.  Motivet på kortet er utrolig flott fargelagt. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Elin er fantastisk til å fargelegge! Og lager klassiske enkle CAS kort med nydelige fargelagte motiv. Det å få til fantastiske CAS kort er ikke enkelt – men Elin gjør dette med glans. Jeg har valgt dette kortet – rett og slett fordi det er så enkelt – at det bare består av en fantastisk fargelegging – med et herlig monstermotiv. Måten hun har fargelagt alle de små monsterne i fargesterke farger og skyggeleggingen hun får til på monsteret er fantastisk.”

MÅNEDENS PROSJEKT - MAI - Håndlaget kort Elin MÅNEDENS PROSJEKT - MAI - Håndlaget kort Elin MÅNEDENS PROSJEKT - MAI - Håndlaget kort Elin

Beskrivelse av prosjektet? Bursdagskort.
Hvordan er prosjektet laget? Motivet er satt sammen i Photoshop og skrevet ut på kraftkartong. Jeg har fargelagt med blyanter, tegnet noen detaljer inn igjen med en tynn, svart penn og stemplet en tekst under.
Størrelse på prosjektet? 4 1/4 x 5 1/2″.
Hva slags materialer er brukt? Classic Kraft Kartong fra Papertrey Ink, motivet Cupcake Monster fra Mo’s Digital Pencil, Prismacolor Premier fargeblyanter, Copic multiliner 0.03 for å tegne tilbake detaljer som forsvant under fargeleggingen, tekststempel fra Mathia design og VersaFine Onyx Black stempelpute.
Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet? Det tok nok 4-5 timer å fargelegge monstrene. Det var første gang jeg hadde brukt fargeblyantene mine på evigheter, jeg føler meg tryggere på tusjene mine, de er mye kjappere å bruke. Da fargeleggingen var ferdig brukte jeg litt tid på å tegne inn igjen de svarte detaljstrekene, spesielt på småmonstrene. Til slutt var det bare å stemple på tekst og brette kartongen på midten, det tok ikke lange tiden.
Hva inspirerte deg til å lage dette? Jeg var med i Kathy Racoosins 30-dagersutfordring på Instagram. Det er 30 dager med litt fargelegging hver dag. Jeg er av en eller annen grunn veldig glad i å fargelegge monstre, og disse monstrene fra Mo Manning ba på sine knær om å bli fargelagt. Siden det var sju småmonstre MÅTTE jeg jo fargelegge dem i regnbuefarger (noe jeg har lett for å ty til når jeg finner sju av noe), og Lisabeth Vefall ville at jeg skulle bruke fargeblyantene mine på kraft. Vips, så var det gjort.
Adresse til eventuell blogg/webside? My papermill

Dersom du vil stemme fram Elins herlige kort som “Årets papirprosjekt 2020” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2020 og en måned fremover. Den 7. februar 2021 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2020 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

Foto: Elin
Publisert med tillatelse

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »