Månedens prosjekt – mars

Redaksjonen har kåret månedens papirprosjekt

0 391

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2020”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for mars.


MÅNEDENS PROSJEKT - MARS


Prosjektet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i mars er et stilig glass dekorert av Gunn Anita i Norge.  Glasset inneholder en pengegave i forbindelse med konfirmasjon. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Dere som kjenner til stilen til Gunn Anita vet at den er gjennomført vintage uansett om det er blonder og blomster eller metall som er brukt. Månedens røffe og tøffe prosjekt er kanskje litt mot en anelse ukjent retning av Gunn Anitas stil. Jeg falt helt for denne oppbevaring til konfirmantpenger”.


MÅNEDENS PROSJEKT - MARS

Type prosjekt: Pyntet mini mason jars fra Tim Holtz
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Rustikt/Vintage
Teknikker brukt: Maling, stempling
Pynt/dekor: Lastebil fra Kinderegg, Tim Holtz metal gear, hingeklips, filmstrip, hamptråd og strie.
Hovedfarge: Turkis og brun
Medium som er brukt: Impasto paint – Jade og Chocolate brown Ranger multi media matt. Versafine clair – Fallen leaves, Distress ink pad – valnut stain
Utstyr/materiell som er brukt: Tim Holtz – Mini mason jars, Maja design – 6×6 blokk – Denim & friends,
Stempel – Papirdesign- Konfirmant, kantskrape og varmepistol.
Blogg og instagram link: 
Hobbyfrik (blogg)
Hobbyfrik (Instagram)
Dersom du vil stemme fram Gunn Anitas flotte glass som “Årets papirprosjekt 2020” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2020 og en måned fremover. Den 7. februar 2021 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2020 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

MÅNEDENS PROSJEKT - MARS Foto: Gunn Anita
Publisert med tillatelse 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »