Månedens prosjekt – november

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2019”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for november.Prosjektet vi har valgt som “Månedens prosjekt” i november er et herlig barnekort laget av Sabine i Sverige. Kortet, som er laget til ei lita jente, er fargerikt og spennende. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Sabines herlige kort byr på et utradisjonelt design i form av skråstilte striper av designpapir som bakgrunn på kortet. Fargene på stripene står godt til hverandre og til motivet. Motivet er bygd opp som en scene og fargeleggingen av både bakgrunnen og motivet er eksepsjonell. De flotte detaljene i form av stemplede tekster, et rosa 5-tall og de nydelige blomstene løfter kortet enda et hakk. “


Type prosjekt: Kort
Anledning: Födelsedag
Stilart: Har inget namn på det. Vet inte om det är någon speciell stil. SasSa kort? 
Teknikker brukt: Färgläggning med Distress Ink Refill färger, stämpling, papperspyssel och blomtillverkning.
Pynt/dekor: Handgjorda blommor och löv, utstansade detaljer samt pärlor.
Hovedfarge: Rosa kanske.
Størrelse: 6″x6″ eller 15,25×15,25cm
Medium som er brukt: Distress Ink, Versafine- Onyx Black, Glossy accents som lim till blommorna och Opalite-Golden Mist i en del av Distress färgerna för shimmer effekten.
Utstyr/materiell som er brukt: hÄnglar & Wings stämplar (Stalltjejen, texterna- Grattis och yee haw!, samt löv). Skräppappers bitar av div pappersleverantörer, 5:an Quickutz- Diesel Grand, Arienne med Gummiapans alfabet, frond kvist punch från Martha Stewart och båda blommor punchar från Nellie Snellen.
Link til blogg/konto på sosiale media: Gammal blogg tyvärr ej uppdaterad på ett par år: sawila Instagram: @sawila. Facebook: Created with hÄnglar & Wings.


Dersom du vil stemme fram Sabines herlige barnekort som “Årets papirprosjekt 2019” vil du få muligheten til det fra 31. desember 2019 og en måned fremover. Den 7. februar 2020 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2019 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 
 
Premien til “Årets papirprosjekt 2019” sponses av Scrappiness

 

Foto: Sabine
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »