,

Konfirmasjonslayout

Hannas flotte konfirmasjonslayout var et av månedens prosjekt i TPC. Begrunnelsen for dette var: “Ikke enkelt å klare og velge bare et prosjekt i et hav av dyktige scrappere vi har i Norden. Men denne layouten laget av Hanna fra Hannaheigrecreates er en av mine favoritter. Jeg liker godt oppsett hun bruker og måten bildet popper frem. Selv når hun har brukt forskjellige mønsterark er det enkelt og elegant. De duse fargene og fonten brukt i tittelen gir en romantisk stil. Det gamle telegramkortet med håndskrevet tekst er bare prikken over i’en på et ellers flott LO”.

  • Type prosjekt: Layout
  • Anledning: Konfirmasjon
  • Stilart: Shabby Chic
  • Teknikker brukt: Journaling, Fuzzy Cutting
  • Pynt/dekor: Tags, bånd, Cut Outs
  • Hovedfarge: Blå


Beskrivelse av prosjektet?
Jeg har laget en LO med et bilde som ble tatt i konfirmantgruppa til datteren min. Bildet ble brukt til å presentere konfirmantene.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg brukte jeg et mønsterark med sirkel som bakgrunn og ramme. Og så bygget jeg opp bakgrunnen med tags for å få litt dimensjon.

SE OGSÅ: KONFIRMASJONSSETT

Størrelse på prosjektet?
Siden er 12*12 inches eller 30,5cm*30,5cm

Hva slags materialer er brukt?
Jeg har brukt mønsterark og ephemera fra PinkFresh. Tekstboksen er fra en notatblokk.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Jeg hadde en plan om å bygge opp en LO med tags. Det går ofte fortere hvis jeg bare har en plan. Jeg brukte ca 2 timer.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg var inspirert av mønsterarkene og sommerfargene i arkene og i bildet. Og så hadde jeg en plan om å lage en LO med tags. Jeg finner mye inspirasjon på Instagram. Hvis jeg står litt fast på hva jeg vil lage, surfer jeg gjerne litt på Instagram for å få kreativiteten i gang.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Jeg legger ut tingene jeg lager på Instagram under @hannaheigrecreates

 

Foto: Hanna
Publisert med tillatelse

Translate »