Månedens papirprosjekt 2020 – september

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens papirprosjekt” i TPC Magazine. Papirprosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2020”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for september.Prosjektet vi har valgt som “Månedens papirprosjekt” i september er et flott håndlaget kort laget av Angelica i Sverige. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Ett oerhört välkomponerat, romantiskt och kärleksfullt kort med många fina detaljer som tål att tittas en extra gång på.”

Beskrivelse

Beskrivelse av prosjektet?
Det är ett kort jag gjorde till min man på vår 16 årsdag. Det blev ett “dörr-kort” med “lås” ett hjärta och en rosett håller kortet stängt.

Hvordan er prosjektet laget?
Motivet är från magnolia stämplar, färglagt med distress ink refills och shimmering aquarelle. Jag har arbetat med lager på lager med olika mönstrade papper som har distressade kanter med Vintage photo.

Størrelse på prosjektet?
Det är ett ca 6″×6″ “dubbeldörrs-kort”.

Hva slags materialer er brukt?
Vit cardstock som kort-bas, brun cardstock, ljusrosa cardstock, mönstrade papper ifrån Maja Design och Hackney & Co English Garden. Virkad spets och sidenband. Diverse rhinestones, blommor från Prima marketing, Tim Holtz aged tickets, quickutz XO och Quickutz revolution Nesting Hearts dies. Lövrankan inne i kortet är en die från Wish hjärtanen är quicutz. Text stämplar (clear stamps) från Hänglar & Wings. Motivstämpel från Magnolia stämplar (gummistämpel).

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Jag tar mig gärna tid när jag gör mina kort, svårt att säga hur lång effektiv tid jag har lagt på kortet.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jag började med att måla ett motiv sen så gick jag på känsla. Kortet har inte inspirerat utav någon annans kort utan layouten kom av sig själv. Jag ville få med på kortet på flera olika sätt hur mycket jag älskar min man ♥️

Adresse til eventuell blogg/webside?
Instagram; paper.scissors.glue.angelica


Dersom du vil stemme fram Angelicas flotte papirprosjekt som “Årets papirprosjekt 2020” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2020 og en måned fremover. Den 7. februar 2021 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2020 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

Foto: Angelica
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. Håndlavet kort. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt. Handgjord kort. 

Translate »