Hobbyrom

Månedens tutorials - teknikker i papirhobby

Denne måneden gjør vi en liten vri og istedenfor å linke til tutorials om papirprosjekter skal vi heller se litt på gode tips til organisering av hobbyrom. De tre videoene vi har linket til i dag viser praktiske løsninger som vi håper dere vil se nytte i. 


“15 Craft Room Organization Ideas”

Tema: Hobbyrom
Publisert:  20. mars 2020 av Creative on the Cheap
Beskrivelse: I denne videoen får man et innblikk i vertens hobbyrom. Hobbyrommet er lyst innredet og har flere rustikke elementer som flettede kurver og lignende. En av tingene som er brukt er et stativ på hjul hvor verten oppbevarer limpistol, sakser o.l som hun ønsker å ha lett tilgjengelig. En annen god ide er at man kan bruke kroker for å henge opp kuttematter, for eksempel på innsiden av en skapdør hvor den ikke synes og tar minimalt med plass. Verten har flere mindre bokser og esker hvor de ulike tingene er organisert og mye av det hun bruker til oppbevaring er vanlige innredningsartikler. En annen praktisk detalj er en beholder med tre skuffer som man kan dra helt ut. Skuffene er ganske romslige og kan inneholder blomster, dekorasjonstape eller andre ting som man ønsker å ha for hånden. Videoen er godt filmet og det er spennende å følge med verten rundt i rommet. 


“10+ Organization Ideas”

Tema: Hobbyrom
Publisert: 20. mars 2020 av Kristin Kay
Beskrivelse: I denne videoen får vi først se et noe kaotisk hobbyrom – noe vi nok alle kan kjenne oss igjen i. Deretter får vi tips om hvordan vi kan rydde opp i rotet. Man skrur blant annet opp en veggplate hvor man kan feste ulike små oppbevaringskurver. Underveis i videoen får man også flere praktiske løsninger som utnytter veggplassen i et relativt lite hobbyrom. Verten har også store esker av tøy hvor hun oppbevarer ting. Det kan være praktisk for noen, men det kan være litt vanskelig å finne ting dersom oppbevaringsesken er stor. Videoen er godt filmet og lett å følge med på. 


“Craft Room Tour”

Tema: Hobbyrom
Publisert:  9. januar 2020 av Sarah Vanderkooy
Beskrivelse: I denne videoen får vi en omvisning i Sarahs hobbyrom samt noen gode organiseringstips underveis. Sarah har delt inn hobbyrommet i flere soner – noe som kan være en god idè dersom du har plass til det på ditt hobbyrom. Man får også tips til gjenbruk – Sarah har brukt flere ting fra andre rom i huset på hobbyrommet. Hun har også brukt gardiner for å skjule en del oppbevaringsesker og det får rommet til å se ryddigere ut enn det ellers ville vært. For de som trenger å oppbevare vinyl har Sarah også en veldig god idé til oppbevaring av dette. Videoen er godt filmet og det er både engasjerende og interessant å følge Sarah rundt i hobbyrommet.


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner mer inspirasjon til hobbyrom her: Oppbevaring og hobbyrom

Nøkkelord svensk: Förvaring, Pysselrum, Hobby rum, Scrapp rum. 
Nøkkelord dansk: Opbevaring, Hobbyrom, Hobby værelse

Translate »