Decoupage, Perfect Pearls & stensiler

Månedens tutorials - teknikker i papirhobby

Hver måned publiseres det nye, spennende tutorials innenfor papirhobby. Her finner du tre tutorials som nylig har blitt publisert og som vi ønsker å anbefale videre til våre lesere. Hvilke tutorials vi har valgt ut, og begrunnelsen for det, kan du lese mer om nedenfor.


“Recyckling”

Tema: Decoupage på glass
Publisert: 21. februar 2020 av Inspirations From The Soul Decoupage Art
Vurdering: I denne videoen får vi en innføring i hvordan man kan dekorere et glass ved hjelp av decoupage-teknikk. Videoen starter med at instruktøren påfører hvit og sort gesso på glasset. Deretter påføres lim og motiv. Det tas i bruk en rekke spennende teknikker underveis, for eksempel påføring av folie /bladgull og maling av ulike slag. Dette gjør at selv de mest erfarne innen decoupage-teknikken kan plukke opp en idé eller to underveis. Videoen er publisert på høy hastighet uten muntlige instruksjoner og det kan gjøre det utfordrende å følge med hvilke produkter som brukes. Da er det veldig greit at man finner en produktliste i videobeskrivelsen. Filmingen i videoen er god og lyssettingen er bra: Decoupage på glass 


5 ways to use Perfect Pearls you probably haven’t thought of! Plus my favorite hack with them!

Tema: Fem måter å bruke Perfect Pearls på
Publisert: 14. februar 2020 av The Hedgehog Hollow
Vurdering: Perfect Pearls er et produkt mange har stående på hobbyrommet. I denne videoen får du noen nye idéer til hva du kan bruke dette produktet til. Instruktøren starter med å vise noen helt grunnleggende måter å bruke pulveret på, og går deretter over til mer avanserte teknikker. Det er lett å følge med de ulike trinnene i videoen, men det er varierende styrke på talen i videoen underveis. Dette, kombinert med at instruktøren snakker fort, kan gjøre det litt utfordrende å følge med i perioder. Videoen er filmet i et av de flotteste papirhobby-studioene jeg vet om og filmingen og lyssettingen er veldig god. Det er også idéene man får servert og jeg er sikker på at du vil finne inspirasjon til å børste støv av både dine Perfect Pearls-bokser og børstene som hører til. 


New Techniques With Nuvo Drops, Stencils, and Hybrid Inks

Tema: Nye teknikker med Nuvo Drops, stensiler og hybridblekk
Publisert: 21. februar av Scrapbook.com
Vurdering: Videoen starter med en presentasjon av de ulike typene Nuvo Drops og handler i hovedsak om hvordan du kan bruke Nuvo Drops for å skape flerdimensjonale motiv. I videoen brukes produktet for eksempel for å lage glasur på donuts. Slik sett lover nok tittelen på videoen litt mer enn den holder, men de som er glade i å bruke Nuvo Drops vil nok finne videoen interessant likevel. Lyssettingen og filmingen er veldig bra, og instruktøren snakker sakte og tydelig slik at det også er lett for oss ikke-engelsk-språklige å følge med. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Translate »