Teknikker: Månedens tutorials – juni

Anbefalte nye tutorials om papirhobby fra You Tube

0 221

Hver måned publiseres det nye, spennende tutorials innenfor papirhobby og her har du Månedens tutorials i juni. Her finner du tre tutorials som nylig har blitt publisert og som vi ønsker å anbefale videre til våre lesere. Hvilke tutorials vi har valgt ut kan du lese mer om nedenfor.


“Creating a Peek-A-Boo Card”

Tema: Kortlaging
Publisert:  1. juni 2020 av Natasha Foote
Beskrivelse: I denne videoen viser Natasha hvordan du kan lage et “Peek a Boo”-kort. Videoen starter med at Natasha tørrembosser et stykke hvit kartong. Dette fester hun til en kortbase og kutter ut en sirkel gjennom begge lagene med papir. Natasha lager også egne blomster og blader som hun pynter kortet med. Videoen er godt filmet og det er lett å følge med underveis. 


“The Best DIY Paper Craft perfect for Travel and Quick Crafting”

Tema: Kortlaging
Publisert:  8. juni 2020 av Lisa Curcio/Lisa’s Stamp Studio
Beskrivelse: I denne videoen finner du tips til kort som du kan lage mens du er på reise. Det er å lage “One Sheet Wonder” – flere kort ut av samme designpapir. Lisa stempler også opp tekster som kan passe til ulike kort. Disse puncher hun ut slik at de er klare til å ta med seg på tur. Lisa tar også med seg ferdige kort og konvolutter og bruker designpapiret og tekstene på disse. Videoen er lett å følge med på og lyssettingen i videoen er veldig bra. Jeg liker også godt de små tipsene Lisa gir oss underveis i videoen. 


“How to quickly add gold accents to cards: 10 ways”

Tema: Kortlaging
Publisert:  22. juni 2020 av Laurel Beard
Beskrivelse: I denne videoen finner du tips til hvordan du kan legge til gull på dine kort. Laurel starter med å vise fram hvordan man kan bruke “Transfer Gel”, foil og bladgull til dette. Deretter viser hun fram “Sticky Adhesive Strips” og hvordan disse kan kombineres med blant annet foil. Vannmaling med gullfarge og glitterlim er også noe man kan bruke for å legge til gulldekorasjon på kortene. Videoen er godt filmet og lett å følge med på.


Tutorialene som anbefales i  serien Månedens tutorials er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »